Nina Grilc po operaciji že trenira in se pripravlja na dm tek

18. maj 2023

Nina Grilc po operaciji že trenira in se pripravlja na dm tek

18. maj 2023
Foto: H&M Move

Priljubljena vplivnica se bo udeležila letošnjega dm teka za ženske, čeprav je pred kratkim prestala zapleteno operacijo.

V soboto, 27. maja, se bo v Tivoliju odvijal že 17. dm tek za ženske, kjer bo med tekačicami tudi Nina Grilc. Nina namerava preteči daljšo, 10-kilometrsko traso, in to kljub temu, da je pred kratkim prestala precej zapleteno operacijo.

Zaupala nam je, da ji je pred približno dvema letoma pri vožnji z gorskim kolesom spodneslo gumo, zaradi česar je hudo padla in si pri tem poškodovala roko. Ta ji je zatekla, zdravniki pa niso uspeli postaviti prave diagnoze.

Foto: osebni arhiv

Nato pa je oktobra lani izgubila gibljivost palca na roki in sledila je diagnoza: pretrgana tetiva na prstu. Tako je morala pred kratkim pod nož, med operacijo pa so ji tetivo iz kazalca presadili na palec.

A Nina je že hitro po operaciji že trenirala v fitnesu, kjer se pripravlja na dm tek za ženske.

Prijave na letošnji dm tek za ženske so možne le še do 20. maja, tekačice pa imajo na izbiro krajšo progo na 5 kilometrov in daljšo na 10 kilometrov. Dogajanje bodo z nastopi popestrili Helena Blagne, Žan Serčič in Čuki.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close