NJEMU se Brad Pitt lahko zahvali, da je ostal trezen!

16. januar 2020

NJEMU se Brad Pitt lahko zahvali, da je ostal trezen!

16. januar 2020

56-letni zvezdnik se je pred kratkim javno zahvalil svojemu prijatelji, igralskemu kolegu Bradleyju Cooperju za pomoč pri odvajanju od alkohola.

»Postal sem trezen zahvaljujoč njemu in od takrat sem vsak dan bolj srečen,«

je dejal lomilec ženskih src ob zahvali za prejeto nagrado Zlati globus.  

»Rad te imam in hvala ti,«

je še dodal.

To je bilo prvič, da je Brad javno priznal, da mu je v času globoke osebne krize pomagal režiser filma Zvezda je rojena.

Leta 2016 je takratna Pittova soproga Angelina Jolie vložila zahtevo za ločitev, ki naj bi jo pohitril incident na zasebnem letalu, na katerem je bila celotna družina Jolie-Pitt.

Kmalu zatem je igralec priznal, da ima težave z alkoholom in da obiskuje terapije. Lanskega septembra je v intervjuju povedal, da je kar leto in pol preživel na terapijah anonimnih alkoholikov, saj se je začel zavedati, da se bo moral odvaditi čezmernega pitja.

»Stvari so šle tako daleč, da sem moral sprejeti pomoč,«

je dejal. Pravi, da je na srečanjih sedel skupaj z moškimi, ki so bili pošteni in iskreni ter o svojih težavah pripovedovali na načine, kot jih sam še ni slišal.

“To je bil varen prostor brez obsojanja.”

Pravi, da je bil vesel, da je njegova odvisnost postala javna, ker mu ni bilo več treba čutiti sramu.

“Počutil sem se prav svobodnega, ko se je razkrila ta moja grda stran, to je veliko vredno!”

»Lansko leto je bilo turbolentno za oba igralca in veliko sta se ukvarjala z zapletenimi življenjskimi situacijami, zdaj pa imata končno čas, da se normalno družita in si medsebojno pomagata,«

je za The Sun povedal vir.

Brad je posegel tudi po drogah:

»V 90. me je medijska pozornost resnično vrgla. Bilo mi je zelo neprijetno, saj je bilo veliko pričakovanj in obsojanja. Postal sem pravi puščavnik in s pomočjo drog sem odtaval v osamo.«

Bradley Cooper se je junija razšel s 34-letno Irino Shayk, s katero sta bila skupaj od leta 2015 in imata hči Leo, ki je dopolnila dve leti.

Pittova ločitev z Angelino je postala uradna aprila, potem ko sta se leta 2005 zaljubila na snemanju filma Mr. & Mrs. Smith.

Foto: GQ, Getty, AP

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close