Njuna ljubezen še živi: Manekenka se po smrti slavnega moža ne bo več poročila

18. november 2021

Njuna ljubezen še živi: Manekenka se po smrti slavnega moža ne bo več poročila

18. november 2021
Avtor: Profimedia

Supermanekenka Iman je razkrila, da romanca s pokojnim možem Davidom Bowiejem živi naprej, čeprav je od njegove smrti minilo že skoraj šest let.

Ljubezenska zgodba Iman in legendarnega glasbenika Davida Bowieja se je začela in tudi nadaljevala kot v filmu. Spoznala sta se na slepem zmenku, in David je dejal, da je bila ljubezen na prvi pogled, medtem ko Iman ni čutila enako. “Jaz sem potrebovala nekaj mesecev več, a sem ga dohitela,” je povedala v najnovejšem intervjuju za People.

Poročila sta se junija 1992 v Firencah, ustalila pa v New Yorku, kjer je lahko David v miru ustvarjal in se uspešno skrival pred oboževalci v vedno zaposlenem velemestu.

Predana sta si bila vse do Davidove smrti januarja 2016, ko je izgubil bitko z rakom. Iman je dolgo žalovala in še danes, skoraj šest let po izgubi, ima težke dneve. “So dnevi, ki so težji od drugih, a ostajajo spomini. Ostajajo spomini o tem, kako čudovit je bil.”

“Včasih se moram spomniti, da sem lahko z njim preživela 26 let. To je nekaj, kar me drži pokonci.”

V čast njuni ljubezni lansirala svojo prvo dišavo

Ob tem je dodala, da ne razmišlja o ponovni poroki z drugim moškim. Ko jo je o tem vprašala njuna 21-letna hčerka Alexandria, ji je odgovorila: “Ne, ne bom se ponovno poročila. Počutim se še vedno poročeno. Nekdo je pred leti dejal, da je David moj pokojni mož, vendar sem odvrnila, da on ni pokojni, on je moj mož.”

Pripomnil je, da še vedno čuti njegovo prisotnost, še posebno, kadar opazuje sončne zahode v njunem domu, saj je “David oboževal sončne zahode,” je razkrila. “Na ta način čutim, da je prisoten. Živi preko mojih spominov,” je dodala.

Iman je v čast njuni ljubezni lansirala svojo prvo dišavo, ki jo je poimenovala Love Memoir. Zanjo pravi, da je “poklon epski ljubezni”.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close