North West je že pravi mali Kanye West!

06. julij 2022

North West je že pravi mali Kanye West!

06. julij 2022
Foto: Instagram

Devetletna hčerka slavnih staršev je na pariškem tednu visoke mode navdušila s svojo modno opravo in neverjetno podobnostjo s svojim očetom.

Kim Kardashian in North West so paparaci ujeli v Parizu, kjer trenutno poteka teden visoke mode. Mama in hči sta kot po navadi osupnili s svojima modnima opravama, marsikoga pa je presenetilo, kako zelo je North podobna svojemu očetu Kanyeju Westu – tako po zunanjosti, kot po modnem slogu.

Kim je imela oblečene fluoroscentno zelene pajkice in oprijeto majico z vojaškim vzorcem, videz pa je dopolnila s prevelikimi sončnimi očali in bleščečo srebrno torbico, vse s podpisom znamke Balenciaga.

North v jakni Kanyeja Westa

Medtem pa je North oblekla očetovo preveliko modro jakno, ki jo je nosil na podelitvi ameriških glasbenih nagrad leta 2008, ko je domov odnesel kipca za najljubšega hip-hop izvajalca in najljubši hip-hop album. Hči slavnega raperja, ki že velja za modno ikono, je k jakni obula velikanske crocse, ki so nastali v sodelovanju z Balenciago, pika na i pa so bile umetelno spletene kite in velika modra očala.

Kim je priznala, da ima njena hčerka zelo izoblikovan modni slog in da je velika kritičarka njenih oprav. “North je zelo samozavestna, ko gre za modo. Vedno se pritožuje, če nosim preveč črne,” je povedala za Vogue.

Navdušena nad gotsko sceno

Spomnila se ene od oprav, ki je še posebej pritegnila hčerkino pozornost. “V njeni šoli sem se na valentinovo pojavila v rožnati barvi od glave do pet in bila je tako navdušena, da je stekla k meni in me objela. Potem je odkrila moj plašč, videla črno podlogo in rekla: Mama, še vedno nosiš črno.”

Medtem ko se pritožuje nad maminimi opravami, pa se sama najbolj navdušuje nad gotsko modno sceno. “Na obraz si daje lažne tetovaže ter posluša Black Sabbath. Je čisto gotsko dekle,” je razkrila Kim.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close