Norveški princesi se smeji ves svet: zaljubila se je v biseksualca!

16. maj 2019

Norveški princesi se smeji ves svet: zaljubila se je v biseksualca!

16. maj 2019

Norveška kronska princesa Marta je potrdila stari rek, da je ljubezen slepa. Mi bomo dodali še staro modrost, da najbolj gori, ko se vname star panj!

Marta Ludovika Norveška oziroma princesa Märtha Louise iz norveške kraljeve družine bo septembra letos dopolnila 48 let, kar pa ni ovira, da se ne bi zatrapala huje od najstnice. Princesa je edina hčerka kralja Haralda V. in kraljice Sonje ter četrta v vrsti za norveški prestol, za bratom Haakonom in njegovima otrokoma.

Ne dvomimo, da ima Märtha lagodno življenje brez večjih skrbi. Morda zato zapravlja čas za napačne moške? Nočemo biti hitri v sodbah… a princesa se je svojemu stanu neprimerno zaljubila v samooklicanega šamana oziroma vrača iz ZDA, znanega po imenu Durek, njegovo polno ime je sicer Derek Verrett.

Da je tega ‘šamana’, ki se po spletu promovira kot ‘duhovni vodnik’ in ‘nadarjeni zdravilec’, v njegovih ‘kvalitetah’ potrdila slavna igralka Gwyneth Paltrow, nam v resnici ni v veliko pomoč, saj vsi predobro vemo, da je Gwinnie malce usekana – če ne v dobesednem, pa v prenesenem pomenu, saj rada prakticira vsako kvazi spiritualnost, ki ji prečka pot.

A očitno ima Durek aka Derek Verrett vseeno ‘magijske’ sposobnosti oz. veščine, saj mu je uspelo v posteljo spraviti samo princeso, pa čeprav ne s tako pomembnega dvora, kot je denimo britanski. Tudi Marta Ludovika Norveška slovi po ekscentričnosti, podobno, kot Gwyneth.

Zaljubljenost do ušes v ‘šamanskega’ Afroameričana bi ji še oprostili, saj ljubezen ne pozna ovir… a le, če ne bi ta ‘vrač’ javno priznaval, da so mu spolno všeč tako moški, kot ženske! Durek-Derek ni izbirčen, všeč sta mu oba spola. Skratka, je biseksualec.

Za zdaj celo tabloidi še niso izvrtali, kje se je novi slavni par sploh ‘našel’, a na fotografijah ju lahko skupaj videvamo od novembra lani. Opravljivi časopis Daily Mail trdi, da je bila Marta Durekova stranka. Očitno ji ni ponudil le ‘duhovnega vodstva’, ampak tudi posteljne radosti.

“Durek ni načrtoval, da se bo zaljubil v svojo stranko, a privlačnost med njima je bila že takoj nenavadno močna. Oba verjameta, da se poznata že iz prejšnjih življenj in da sta se sedaj srečala zato, da bi svet ozdravila skupaj z Durekovimi sledilci. Durek je povsem prepričan, da je bil v prejšnjem življenju kralj in da sta bila s princeso v enem od prejšnjih življenj poročena,”

je za Daily Mail povedal nadvse zgovorni vir. Kakšna gora nakladancije! bi vzkliknili nepoduhovljeni realisti, a če je njima prav, zakaj ne bi bilo tudi nam.

Durek je te dni obiskal norveško prestolnico Oslo s svojima sestričnama, z misijo, da ‘razširi ljubezen na Norveško’. Na letališču je novodobno gurujsko skupinico, morda že kar kult, pričakala do ušes zaljubljena princesa Marta.

Ta vikend nameravata Durek in Marta potovati po Norveški in Danski ter nastopati na seminarjih, kjer bosta z občinstvom razpravljala o ‘skrivnostih življenja’. Cena za nova spoznanja ni nizka: kotizacija na seminarju stane od 58 pa vse tja do 125 evrov, preračunano iz ameriških dolarjev. Seminar se, zanimivo, imenuje ‘Princesa in Šaman’. Lahko si predstavljamo, da se kralj Harald V. in kraljica Sonja, oče in mati princese Marte, ob tem škandalu samo križata.

Marti Ludoviki Norveški se je ob vstopu v srednja leta očitno malce ‘skisalo’. Leta 2016 se je po 14 letih zakona ločila od uspešnega norveškega pisatelja Arija Behna, ki se je sicer rodil na Danskem. Skrbništvo nad tremi skupnimi otroci si delita.

‘Šaman’ ni tako mlad, kot se zdi na prvi pogled. Ima 44 let in se je rodil v Sacramentu v Kaliforniji (ki slovi kot ameriška zvezna država, kjer najrazličnejši kulti in cerkve rastejo kot gobe po dežju). Durek-Derek se je bojda svojih šamanskih sposobnosti zavedel pri rosnih petih letih.

Pri 11 letih je ‘začel prakticirati svoje veščine’, če citiramo njegove izjave. Tako je menda postal ‘zdravilec šeste generacije’, karkoli že to pomeni. Durek rad razglaša, da je za svojo romanco s sveže ločeno princeso Marto vedel že vnaprej.

“Ko sem bil še najstnik, mi je mati napovedala, da bom našel nekoga z Norveške, ki mi bo v življenje prinesel obilje sreče,”

zatrjuje Durek.

“Vprašal sem jo: In kdo bo to? Nakar je moja mama odgovorila, da bo to princesa.”

Poleg na duhovnost usekane Gwyneth Paltrow je ena od znanih klientk šamana tudi manekenka ter igralka Nina Dobrev. Durek redno gostuje v TV oddajah in v hollywoodskih šovih ter na spletu prodaja svoje knjige o duhovnosti. Vse našteto bi bilo kajpak manj moteče, če ne bi Durek po družbenih omrežjih na veliko razglašal, da so v njegovi postelji dobrodošli tako ženske, kot moški…

D. S.

Foto: Daily Mail, People, Vaaju

Style. Več novic

New Report

Close