Tako je videti nosečniški stil ene najuspešnejših modnih vplivnic

26. maj 2022

Tako je videti nosečniški stil ene najuspešnejših modnih vplivnic

26. maj 2022
Foto: Instagram

Negin Mirsalehi je v začetku leta oznanila, da pričakuje prvega otroka, in od slavne modne vplivnice ne bi pričakovali nič manj kot popoln nosečniški stil.

Ena najuspešnejših modnih vplivnic Negin Mirsalehi krasi junijsko številko nizozemske izdaje revije Vogue, ki pa je zanjo dvojno posebna. Ne samo, da je to njena prva naslovnica te slavne revije, temveč na njej pozira v veselem pričakovanju.

View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Z zaročencem Mauritsom Stibbom sta v začetku leta oznanila, da pričakujeta prvega otroka, in vse odtlej je nosečniški trebušček na njenem Instagramu, kjer ima preko 7 milijonov sledilcev, v središču pozornosti.

Negin tudi v nosečnosti ostaja zvesta modi in trendom, njen nosečniški slog pa je ženstven in eleganten, s pravo mero igrivosti, a predanosti klasičnim kosom.

Od vplivnice do lastnice globalno uspešne znamke

32-letna vplivnica je ena prvih modnih navdušenk, ki je zaslovela na Instagramu, njena skupnost pa je kasneje prerasla v velik posel.

Z izbrancen Mauritsom sta namreč ustanovila znamko Gisou z lepotnimi izdelki za lase, narejenimi iz medu. Njena mama je frizerka, oče pa čebelar, zato se je Negin odločila združiti poklica obeh staršev, ker ji je uspelo več kot odlično.

Gisou je postala svetovno prepoznana znamka za nego las, ki jo cenijo tudi mnogi frizerji.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close