Nov preobrat v ločitveni vojni zakoncev Jelinčič

22. november 2019

Nov preobrat v ločitveni vojni zakoncev Jelinčič

22. november 2019

Kaj se je v ponedeljek dopoldan zares dogajalo v odvetniški pisarni Fašun, Melihen in Milač?

V ponedeljek je ločitvena vojna zakoncev Jelinčič dobila novo epizodo, ko je odvetnik Zmaga Jelinčiča, Peter Fašun, povedal, da naj bi novi partner Monike Jelinčič napadel njihovega odvetnika in mu vzel davčni spis.

“Danes je gospa Monika Zupanc Jelinčič v našo pisarno prišla skupaj s svojim novim partnerjem Rokom Mikličem, da bi prevzela neko staro zadevo, ki sta jo takrat pri nas imela še skupaj z gospodom Zmagom Jelinčičem. Ko smo se dogovarjali o prevzemu te zadeve, je gospod Miklič zagrabil spis in fizično odrinil našega kolega, ki mu je želel preprečiti, da bi s spisom odšel. V zvezi s tem bomo na policijo podali ovadbo in predlog za prepoved približevanja gospodu Mikliču naši odvetniški pisarni in našim odvetnikom,“

je v ponedeljek za zurnal24.si povedal Fašun. Preveriti smo želeli, ali so v odvetniški družbi ovadbo tudi podali, a se Peter Fašun na naše klice ne odziva. 

Rok Miklič

Miklič v ponedeljek o incidentu ni vedel ničesar, kot je povedal za zurnal24.si, v sredo pa je na Facebooku med drugim objavil:

“V medijih so se pojavile informacije, ki so popolnoma neresnične in niso nič drugega kot obrekovanje. Zaradi obrekovanja in fizičnega napada, ki se je zgodil name, so bile danes vložene kazenske ovadbe ter prijavi na odvetniško zbornico. V izogib dvomov v verodostojnost in resničnost moje izjave in ovadb sem pripravljen opraviti poligrafski test.”

Kdo je torej napadel koga in kaj o incidentu pravi policija pa preberite TUKAJ.

Vir: zurnal24.si

Foto: Saša Despot

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close