Nova dokumentarna serija Harry & Meghan že dviguje prah

13. december 2022

Nova dokumentarna serija Harry & Meghan že dviguje prah

13. december 2022
Foto: Profimedia

Vojvodinja Susseška in princ Harry sta za Netflix posnela dokumentarno serijo o njunem izstopu iz kraljeve družine. Internet pa se je že odzval.

Pred nekaj dnevi so bile na Netflixu objavljene prve tri epizode nove dokumentarne serije Harry & Meghan. Serija se osredotoča na zvezo princa Harrya in Meghan Markle, kako se je ta začela in kako je svet to sprejel.

V začetku serije Harry predvsem razlaga o svojem otroštvu in o tem, kako so mediji ter paparaci nadlegovali njegovo mamo, princeso Diano. Tekom serije izvemo, da so mediji v Združenem kraljestvu krvoločni in da ne obstaja nič, česar niso pripravljeni storiti za dobro zgodbo.

A princ tudi razkrije, da obstaja dogovor med kraljevo družino in mediji, ki to obnašanje omogoča.

Foto: Profimedia

“Harry bo obžaloval poroko s to žensko!”

Ob njunem razkritju pa so se že usuli komentarji ter kritike, da pretiravata. Svoje mnenje so povedali tudi uporabniki Starševskega čveka, ki pravijo, da bo Harry poroko z Meghan obžaloval.

“V videu se na trenutke vidi, kako ga je sram kar ona izjavlja. Svinja po njegovi babici,” je dejal izmed uporabnikov. “Oh, jaz mislim, da mu je že žal. Sprla ga je z družino, s svojo domovino, preseliti se je moral k njej, v Ameriko. Totalna brezjajčna copata je ratal tale Harry,” pa je dodal drugi.

“Fant se mi res smili. Na eni strani še ni prebolel materine smrti, na drugi strani starokopitni zagrenjenec oče, na tretji strani firma Dvor, najhujše pa ga verjetno še čaka z Meghan, ali pa ne. To vesta samo onadva in njegova razbolena in žalostna duša.”

Foto: Profimedia

Edina normalna

A drugi so na strani Harrya in Meghan, češ, da je monarhija že zdavnaj preživeta. “Ma onadva sta meni edina normalna; dovolj imata neke preživete monarhije, sedaj ko granny več ni, pa sploh. Čarli in Kamila sta zadrinkana in napol dementna oba, Vili in Katka pa pač kot prva naslednja prestolonaslednika živita za to pozicijo, kot bi metlo pogoltnila oba. Hari in Megi sta meni edina normalna od vseh v 2022,” je dejal eden izmed uporabnikov in nadaljeval, da sta Harry in Meghan prva, ki sta se temu uprla.

“Dajte no. Ženska ni proti koncu niti dihala več prav. Za vsako malenkost je bila na naslovnicah, čisto vse je po mnenju medijev naredila narobe. Vsakemu bi se spipalo,” pa je še dodala ena izmed uporabnic.

Mnenja so vsekakor deljena, nekateri  pravijo, da sta hinavska, drugi, da se jim smilita. Predlagamo, da si serijo ogledate tudi sami in presodite.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close