Nova H&M Studio kolekcija: dramatični glamur za vsakogar

10. februar 2023

Nova H&M Studio kolekcija: dramatični glamur za vsakogar

10. februar 2023
Foto: H&M

Ste večkrat občudovale zvezdnice, ki so v glamuroznih opravah navduševale tudi v vsakdanjem življenju, pa ste pomislile, da to ne bi bilo za vas? Potem bo nova H&M STUDIO kolekcija z vrhunskimi osnovnimi kosi in izjemnimi večernimi oblačili kot nalašč za vas.

Novo H&M STUDIO kolekcijo za pomlad in poletje 2023 so navdihnile hollywoodske boginje zlate dobe in sodobne megazvezdnice in združuje surovo nosljivost z radikalnim glamurjem.

Ekstravagantni modni kosi za večer in čudovita vrhnja oblačila se spajajo s kosi za prosti čas in modnimi dodatki.

Foto: H&M

Udarno kolekcijo sestavljajo senzacionalne večerne obleke, dopolnjene z zvezdniškimi vrhnjimi oblačili kot so “oversized” trenč, usnjena motoristična jakna in jakna iz umetnega krzna.

Kombinacijo večernega in sproščenega videza pa lahko ustvarite z oblačili za prosti čas ter vpadljivimi modnimi dodatki, kot so bleščeči gležnjarji, spodnje perilo z biserčki in opazna sončna očala.

Foto: H&M

Pri H&M pravijo, da je oblikovalsko ekipo očarala zamisel o sodobni megazvezdnici, ki gladko prehaja med modno kombinacijo za vsak dan in glamurozno obleko za rdečo preprogo.

Foto: H&M

“V tej sezoni je moda drzna in za Studio P/P23 smo želeli premakniti okvirje v smislu barv in silhuete. Hkrati smo bolj ekstravagantne stile večernih oblačil nadomestili z zelo preprostimi bližnjicami do brezčasnega stila, kot je usnjena motoristična jakna, ki jo lahko nosite vedno znova,” pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

Foto: H&M

Glavna zvezda kampanje je kolumbijsko-ameriška umetnica, dobitnica grammyja Kali Uchis. Kampanjo je režirala in fotografirala Charlotte Wales, za stilske kombinacije pa je poskrbela Georgia Pendlebury.

Foto: H&M

Kolekcija H&M Studio pomlad/poletje 2023, ki je na voljo v omejeni izdaji, bo na voljo na njihovi spletni strani od 2. marca dalje.

Foto: H&M

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close