Nova ‘it torba’: Ralph Lauren 50 let slavi z ikonsko RL50

27. marec 2019

Nova ‘it torba’: Ralph Lauren 50 let slavi z ikonsko RL50

27. marec 2019

Modni poznavalci so tako navdušeni nad novo torbo, ki jo je ameriški oblikovalec izdelal kot simbol ob 50. obletnici svojega dela, da napovedujejo: RL50 bo premagala ikonsko ‘Birkin’ torbo!

Ralph Lauren, kultni ameriški oblikovalec, ustvarja že pol stoletja. Ta izjemen in častitljiv jubilej ni pričakal ležeč na lovorikah nekdanjih uspehov: ne le, da že zavzeto oblikuje kolekcije za prihodnje sezone, ampak je modni svet ob svoji obletnici razveselil z lansiranjem luksuzne in zares edinstvene torbe z imenom RL50.

Torba RL50 je oblikovana kot simbol 50 let dela in obstoja modne znamke Ralph Lauren. Simbolizira oblikovalčevo osebno poslanstvo, da prikaže modnim navdušencem brezčasno oblikovanje in slog. Torba, ki je šele prišla na trg, se je že znašla v rokah številnih slavnih žensk.

https://www.instagram.com/p/BvRZabGB5q_/?utm_source=ig_embed

Model RL50 združuje Laurenovo priljubljeno tematiko in simboliko ‘jahalnega stila’ in najbolj kakovostno usnje, obdelano na vrhunski način, torba pa uteleša tako dediščino znamke kot tudi sodobno, praktično naravnano sofisticiranost ženske današnje dobe.

https://www.instagram.com/p/BvWgIw4htZU/?utm_source=ig_embed

Navdih je RL50 poiskala v vintage torbah za potovanja, sodobna silhueta te torbe, za katero napovedujejo, da bo po kultnem statusu morda izrinila celo slovito ‘Birkin bag’ znamke Hermes, pa je nadvse funkcionalna.

https://www.instagram.com/p/BvUOalOB-p6/?utm_source=ig_embed

Torba bo na trgu dostopna v 4 velikostih (mini, srednja, velika in XXL) ter v več materialih, od telečjega usnja do nojeve, kačje in aligatorjeve kože. Tako bo ugodeno vsem modnim okusom ter potrebam.

“Pred petdesetimi leti sem začel z zamislijo in sanjami. Nikoli se nisem spraševal o modi, že v samem štartu sem želel oblikovati večen in brezčasen slog, ki traja,”

je na jubilejnem večeru pred množico zvezdniških oboževalcev znamke povedal Ralph Lauren.

https://www.instagram.com/p/BrfnjjClVA-/

Obraz oglasne kampanje, ki jo vidite tudi na uvodni sliki, je manekenka Taylor Hill, medtem ko sta Oprah Winfrey in Martha Stewart tisti slavni ženski, ki utelešata celotno oglasno kampanjo ob 50. obletnici znamke.

Priyanka Chopra na gala večeru ob 50. jubileju modne hiše Ralph Lauren

Tudi to je posebna moč oblikovalskega genija Ralpha Laurena: njegove kreacije so namenjene vsem, brez razlike glede na spol in starost ali diskriminacije zaradi oblike telesa.

https://www.instagram.com/p/BvOf-6JFYLd/

Zvezdnice, kot so Priyanka Chopra, Poppy Delevingne, Caro Daur in Gala Gonzalez že imajo novo ‘it’ torbo ter so jo sprehodile po ulicah New Yorka, Londona in Pariza.

https://www.instagram.com/p/BvUVxpjARur/

Po fotografijah na Instagramu sodeč pa so si torbo RL50 že zagotovila tudi petična in znana ‘it’ modna dekleta.

D. S.

Foto: Instagram, Ralph Lauren Company, Shutterstock, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close