Nova kolekcija iz Manga vas bo pustila odprtih ust!

24. maj 2023

Nova kolekcija iz Manga vas bo pustila odprtih ust!

24. maj 2023
Foto: Mango

Španski modni velikan Mango je združil moči z odštekano kalifornijsko znamko Simon Miller in nastala je barvita kolekcija, popolna za vroče poletne dni!

Težko pričakovana kapsulna kolekcija je navdihnjena z brezskrbnim duhom in temno modrimi odtenki Sredozemskega morja ter zajema etos obeh znamk.

Omejena kolekcija je sestavljena iz 73 kosov, v njej pa so mrežaste maksi obleke, ujemajoči se kompleti s potiskom anemon, črtaste kopalke in živahne barvite oblekice, ki odražajo igrivi morski svet. “Res me je navdihnil ta čarobni, podvodni svet Mediterana,” je povedal kreativna direktorica znamke Chelsea Hansford.

“Pri oblikovanju kolekcije sem si predstavljala eklektičnega ribiča, ki živi v mozaični hiši pod morjem, obdan z eksotičnimi ribami ter prekrit s školjkami in biseri.”

Chelsea Hansford
Foto: Mango

Poleg bolj živahnih kreacij boste v kolekciji našli tudi nekaj osnovnih kosov za vsak dan, namenjenih kombiniranju – pomislite na prevelike majice s kratkimi rokavi, klasične srajce na gumbe in bele kavbojke.

“V kolekciji je veliko kosov, ki jih lahko kombiniraš ter stiliziraš na kakršen koli način. Najboljša stvar je to, da lahko načrtuješ počitnice v južni Franciji ali na obali Amalfija in imaš za to popoln videz, ki si ga dejansko lahko privoščiš in nosiš – to je tisto, nad čimer sem najbolj navdušena,”

pojasnjuje Hansford.
Foto: Mango
Foto: Mango

V kolekciji najdete tudi zabavne dodatke, kot so barvite torbice, uhani v obliki koral in biserov, veliki klobuki iz rafije, značilne sandale s platformo ter sončna očala nenavadnih oblik – vse, oblikovano tako, da odraža estetiko morskega dna.

“Sončna očala so na splošno eden mojih najljubših kosov,” pravi Hansford, ki ji je ljuba tudi rumena kvačkana obleka. “Odlično izpade v kombinaciji z modrim slamnikom in nakitom.” Prepričana je, da bodo velik hit postali tudi sandali s platformo. “Tako so udobni in zabavni, popolni za poletje!”

Foto: Mango

Kolekcija bo kmalu na voljo na Mangovi spletni strani, cene pa bodo prilagojene njihovim.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close