“Novembra se bo razjasnila naša lastna raven zrelosti”

03. november 2022

“Novembra se bo razjasnila naša lastna raven zrelosti”

03. november 2022
Foto: Profimedia

November je mojstrski mesec, ki pod vplivom vibracij mojstrskega števila 11 prinaša priložnost za osebnostno in duhovno rast ter povečano sposobnost manifestiranja, sporoča numerologinja.

Numerologinja Lili Sorum ima obetavne napovedi za predzadnji mesec v letu. Pravi, da bo naša intuicija močnejša, da bomo lažje prepoznavali modrosti, ki smo jih prinesli s seboj iz prejšnjih življenj, bolj pa bomo odprti tudi za učenje in dvigovanje zavesti.

“Pravzaprav odpiramo pot letu 2023, ki bo v ospredje postavilo duhovno in našo kolektivno zavest. Stopamo v leto 7, ki bo energijo obračalo znova v nas in našo notranjost,” pojasnjuje Lili.

November prinaša mnogo priložnosti za učenje in predvsem dogodkov, v katerih se bo razjasnila naša lastna raven zrelosti.

Foto: Pexels

Življenje pred nas postavi le najbolj prave izzive

A v začetku meseca lahko to pomeni dodatne izzive, opozarja numerologinja. “Obdajale nas bodo močnejše energije, ki bodo nekako pritiskale na naše sprožilce.”

“Veste, če doma sedimo, gledamo limonade in pijemo kavo, težko presodimo, na čemu smo in na čemu nismo zoreli. Življenje je modro. Pred nas vedno postavi le tiste najbolj prave izzive, ki jih potrebujemo, da bi se naučili lekcije, ki si jih je izbrala naša duša.”

Opazili bomo tudi, da energija niha iz enega ekstrema v ravno nasprotnega. “Opazili bomo, da se nekako z razumom lotevamo čustvovanja, s srcem pa racionalnih izbir. Lahko bi zanihali iz utrujenosti v produktivnost in obratno.”

Foto: Unsplash

Poleg števila 11 bo ta mesec na nas vplivalo število 8, ki postavlja tri vprašanja:

  • Veste, kaj hočete?
  • Ste učinkoviti?
  • Kaj sploh počnete?

Mnogokrat vemo, česa si želimo, ampak se temu ne posvetimo na dovolj učinkovit način, razlaga Lili.

Bodimo boljši človek, čeprav osebe okoli nas niso

Ob tem pa še dodaja, da se bomo v tem mesecu lažje odločali in bili bomo bolj učinkoviti. “Pazljivi bodimo, kam usmerjamo svojo energijo, saj v tem času hitreje manifestiramo. Zato mi na misel pride en mojih najljubših citatov: Ne upaj, raje vase zaupaj!”

“Samozavest se gradi v težkih trenutkih, ne v dolgočasnih opravilih. Naj vas prihajajoče energije ne plašijo. Vsak izmed nas je že dal kaj hudega skozi v življenju. Vsem se nam je že kdaj zdelo, da ne bomo zmogli. Vsi kdaj ne zmoremo, obupamo, smo šibki, žalosti, jezni in razočarani. Nato pa pride nov dan, lepša energija, nagajiv žarek sonca in sramežljiv nasmeh.”

Foto: Unsplash

Zato Lili vsem želi “november to remember” (november, ki si ga bomo zapomnili, op. p.). “Naj bo to čas, ko se pokaže tista resnica, ki jo potrebujemo, mi – kolektivno človeštvo – da bi bili boljši človek v vsaki situaciji, čeprav osebe okoli nas morda še niso na tem nivoju.”

“Zapomnimo si, da smo vedno doprinos: ali je dober ali slab, pa je odvisno le od nas.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close