Nove Adidas superge so videti, kot bi jih oblikovale naše babice

22. maj 2023

Nove Adidas superge so videti, kot bi jih oblikovale naše babice

22. maj 2023
Foto: Instagram

In to mislimo na najbolj možen prisrčen način.

Ne glede na to, ali imamo radi čevlje z visoko peto, mokasine ali balerinke, ne moremo zanikati privlačnosti superg, še posebej retro modelov. Vsi se bomo strinjali, da jim na področju udobja in praktičnosti ni para, zato ne preseneča, da so se tudi največja modna imena odpovedala eleganci, ki jo s seboj prinašajo pete, in jih zamenjala s svojim najljubšim parom superg.

V zadnjih letih smo bili priča številnim interpretacijam in ponovnim izdajam desetletij najbolj priljubljenih modelov, ki smo jih videvali v vseh možnih kombinacijah. Eno izmed naših najljubših sodelovanj, ki smo jim bili priča, je naveza Adidas Originals z britansko znamko Wales Bonner in njihovo oblikovalko Grace Wales Bonner, ki je prišla v prodajo ta teden.

Foto: Instagram

Prejšnje kolekcije so bile razprodane v nekaj dneh in ne dvomimo, da bo tudi najnovejša kolekcija izginila s polic bliskovito hitro.

Oblikovalka Grace Wales Bonner, ki stoji za znamko kultnih modelov Samba in SL72, je oblikovala nov model s skrbno izbranimi detajli, kot so kvačkane črte, kar jim daje precejšnjo dozo unikatnosti in šarma. Prav po zaslugi teh posegov so zdaj legendarni modeli videti, kot bi jih dodelale naše babice, a na najbolj prisrčen način.

Foto: Instagram

Kolekcijo sestavljata dva pletena modela SL72, eden v zeleni barvi s črtami v barvi konjaka in eden v rjavi barvi z opečnato rdečimi črtami, tu pa je tudi najbolj iskan model Adidas Originals – superge Samba, v krem ​​barvi z mehkim rumeni in rjavi detajli ter nekoliko vesoljsko srebrn model s krem ​​detajli in temno rjavim podplatom.

Če vprašate nas, je kot nalašč ustvarjen za vse kombinacije z našimi najljubšimi cekarji in poletnimi oblekami!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close