Novi modni dodatki, ki polepšajo pomladno garderobo

02. april 2019

Novi modni dodatki, ki polepšajo pomladno garderobo

02. april 2019

Včasih ni treba kupiti gore novih oblačil ali obutve, pač pa je dovolj, če tisto, kar že imamo, nadgradimo le s premišljenim nakupom ključnih modnih dodatkov za novo sezono

Pomlad je čas za prevetritev garderobnih omar in skrben razmislek, kaj bi si kupile novega. To se ne nanaša le na oblačila in obutev, ampak tudi na modne dodatke. Toplejše vreme nam ponuja številne možnosti, da popestrimo svoj videz in vanj vnesemo tako želeno svežino po končani zimi.

Izložbe high street trgovin so polne trendov, ki jih krasijo novi vzorci in barve ter kroji. A včasih sploh ni treba kupiti cele gore novih trendi oblačil ali obutve, pač pa je dovolj, če tisto, kar imamo, zgolj nadgradimo s premišljenim nakupom ključnih modnih dodatkov za novo sezono.

torba Zara
ruta Alexander McQueen, klobuk Etro

Skrivnost dobrega modnega sloga se skriva v premišljenih podrobnostih, ki začinijo celoten outfit. Zato se poigrajte z novimi modnimi dodatki za pomlad 2019. Svilena ruta v laseh bo npr. celo kavbojke in običajno majico polepšala ter vašo kombinacijo naredila bolj šik.

baretka, uhani in ruta Topshop
pas Bershka
torba Zara

Vedno je priporočljivo kupiti kakovosten trendovski pas, sploh, ker smo odvrgle zimske plašče in bo zato prišel do izraza. Tudi nova modna torbica bo popestrila vaš videz. Enako velja za nakit, naj si gre za prstane, uhane ali verižice ter zapestnice.

nov nakit znamke Stradivarius
torba Zara
uhani Stradivarius

Zato si oglejte novosti modnih ponudnikov za to pomlad iz segmenta modnih dodatkov. Presenetilo vas bo, kako že eden ali dva izbrana modna dodatka vaš videz lahko povsem spremenita in posodobita v skladu z novimi smernicami!

D. S.

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Stradivarius, Alexander Mcqueen, Etro

Style. Več novic

New Report

Close