Novi puder slavnega vizažista prevzel internet: “Koža še nikoli ni bila lepša!”

05. januar 2023

Novi puder slavnega vizažista prevzel internet: “Koža še nikoli ni bila lepša!”

05. januar 2023
Foto: Instagram

Mario Dedivanović, vizažist s koreninami v Srbiji, ki je zaslovel, ko je postal osebni vizažist Kim Kardashian, je izdal nov izdelek za ličenje, ki je v hipu obnorel lepotne navdušenke!

Mario ima že nekaj časa svojo blagovno znamko “Makeup by Mario” in vse od njene ustanovitve ga oboževalke rotijo, naj ustvari lastno tekočo podlago. Zdaj so končno prišle na svoj račun. Slavni vizažist je izdal svoj tekoči puder in ga poimenoval “SurrealSkin” (v prevodu: nerealna koža). Zdi se, da je upravičeno.

Izdelek je namreč takoj, ko je ugledal luč sveta, postal velika uspešnica na družbenih omrežjih. Ljudje trdijo, da je njihova koža dobesedno nadrealistična. Pravzaprav je na koži videti tako dobro, da so ljudje začeli rotiti lepotne vplivneže, naj ga preizkusijo brez filtra, ker niso verjeli, da lahko napudrana koža izgleda tako dobro.

Posebna formula za popoln rezultat

Formula tekočega pudra vsebuje drobne bleščice, ki se ob nanosu popolnoma zlijejo s kožo in ji dajo sijaj. Puder je na voljo v 30 odtenkih in ima t. i. “moisture-grip” tehnologijo, ki hidrira kožo celih 12 ur in poskrbi, da se puder ne premakne z obraza.

Formula je veganska in obogatena s skvalanom in oljem grozdnih pešk. Puder je zračen, ima sijoč zaključek in ni videti masten.

Ko ga nanašajo, ljudje pravijo, da imajo občutek, kot da nimajo ničesar na obrazu. Prav tako formula tega pudra ne oksidira, kar pomeni, da na obrazu ne bo potemnel in po večurnem nošenju deloval oranžno.

Če želite močnejšo prekrivnost, puder nanesite s čopičem, če želite bolj naraven videz, pa ga vtrite s prsti. Njegova formula morda ni primerna za ljudi z mastno kožo, saj je ne matira dovolj.

Puder je kot nalašč za nanos ličil v več plasteh, kar pomeni, da mu lahko dodate kremni bronzer in rdečilo ter izdelek za konturiranje, ne da bi poškodovali podlago.

Zanj je treba odšteti 51 evrov, naročite pa ga lahko na uradni spletni strani znamke.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close