Novoletne zabave se bližajo! Kako se naličiti in urediti frizuro?

Predstavljamo vam 3 novoletne videze, ki si jih boste želeli!

»Vedno sem si želela, da bi se lahko uredila za decembrsko zabavo in zasijala na plesišču,«

nam je med pogovorom zaupala naša bralka Katja.

»Lani sem na Silvestrovo obležala v postelji z goro robčkov in razmršeno frizuro, zato sem si letos obljubila, da bom poskrbela za popolno počutje in videz!«

Tudi mi se strinjamo, da so decembrske zabave, vključno s Silvestrovim, popolna priložnost, kjer si lahko damo duška, sploh glede ličenja in frizure. Ustnice so takrat malo bolj rdeče, trepalnice milimeter daljše, lasje pa bolj skodrani!

Seveda pa se decembra večina izmed nas ne spremeni čudežno v profesionalne vizažistke in frizerje, čeprav si to želimo biti! Prepogosto se zgodi, da ob posebnih priložnostih prvič poskusimo kakšen frizerski ali makeup trik, ki pa nam ne uspe, saj nimamo izkušenj ali prakse. Sledi razočaranje in manj samozavesten nasmeh.

Največkrat se zatakne pri zapletenih tehnikah, ko želimo celoten videz povzdigniti. Na takšen način smo tudi same nekajkrat bile vojno z eyelinerjem in lakiranjem nohtov, na koncu pa smo to delo prepustile profesionalcem, za kar nam ni žal. Ko nas uredijo strokovnjaki smo bolj samozavestne, saj ocenijo naš obraz in nas presenetijo z videzom, ki ga same ne bi nikoli preizkusile. Brez skrbi lahko preplešemo celo noč!

Mar ne bi bilo lepo, če bi se lahko tudi vi prepustili rokam profesionalnega frizerja in vizažistke? Zdaj se lahko!

Ekipa Style.Over.Neta je izbrskala najboljšo ekipo, ki vam jo toplo priporočamo! Odpravili smo se v HairSpa, sodoben frizerski salon Ilirije, kjer smo njihove storitve preizkusili na lastni koži, natančeje, kot model smo uporabili našo novinarko Ajdo.

V sodobnih prostorih sta nas pričakala vrhunski frizer Boris Dragan, ki je uradni demonstrator pri Subrina Professional v Sloveniji in  vizažistka za revlon Maja Ašič. Boris je v frizerstvu že deset let, znanje pa je nabiral na različnih akademijah in modnih revijah po svetu, vse od Belgije do Milana. Za Ajdin makeup je poskrbela vrhunska vizažistka Maja, ki ima za sabo leta izkušenj in izobraževanj.

 

Skupaj sta ustvarila tri videze, primerne za novoletno zabavo!

»Neverjetno je, kako lahko nekdo tako povzdigne tvojo samozavest v nekaj minutah, nikoli se ne bi znala sama tako urediti!«

Ajda se je smejala do ušes, saj so jo v nekaj minutah uredili kot zvezdnico.

»Odkrito priznam, da se že dolgo nisem počutila tako lepo, še vedno se počutim naravno, hkrati pa so povzdignili moje prednosti!«

Vrhunski stilisti in izjemno kakovostna lasna kozmetika sta zagotovilo za zadovoljstvo vsakega obiskovalca.

3 novoletni videzi, ki so letos najboilj trendovski

V HairSpa smo ustvarili tri videze! Prvega, elegantnega z dolgim kodri in prefinjenim makeupom Revlon, ki je primeren tudi za dnevne priložnosti in se poda h vsaki opravi! Odlično bi se skladal z malo črno oblekico, visokimi petkami in vpadljivim nakitom.

V drugem videzu je Boris Dragan spremenil Ajdo v divo iz dvajsetih let ali scene iz filma Great Gatsby, za dramatičnen videz pa so poskrbele temnejše ustnice, ustvarjene s šminko Revlon Super Lustrous in elegantno naličene oči! Ta videz je primeren za večerne zabave, kot hollywoodske dive pa za piko na i dodajte opravo z blešcicami.

Tretji videz je najbolj mladosten, navdih pa so strokovnjaki v Iliriji iskali v sedemdesetih letih. Rahlo vzdignjen čop in nežen makeup sta popolna enačba za najdaljšo noč v letu.

Vso kozmetiko Revlon, ki smo jo uporabili v Ajdinih videzih ter frizerske pripomočke, lahko najdete v njihovi Drogeriji Ilirija na Tržaški cesti 40 v Ljubljani. Poseben poudarek dajejo lasni in obrazni negi s ključnimi blagovnimi znamkami Subrina in Subrina Professional ter Green line.

Lasna nega zajema celovito ponudbo izdelkov za domačo in profesionalno rabo, nega obraza pa vključuje pester nabor negovalnih izdelkov in izdelkov za čiščenje obraza.

In kam se je Ajda odpravila po fotografiranju? Na zabavo?

»Odpravila sem se v center mesta, nato pa sem šla v gledališče! Že dolgo nisem tako samozavestno stopicljala po ulici, ličila pa so bila tako obstojna, da so zdržala do poznega večera! Menim, da bi se tako morala počutiti vsaka ženska vsaj enkrat v življenju, res super izkušnja! Sem že rezervirala naslednji termin!«

Si tudi vi želite profesionalnega videza, da bi se lahko sproščeno odpravili na zabavo?

Obiščite sodoben frizerski salon HairSpa, ki poskrbi za razvajanje vaših las. Vrhunski stilisti in kakovostna lasna kozmetika sta zagotovilo za zadovoljstvo vsakega obiskovalca. Za vaše dobro počutje bodo poskrbeli udobni stoli ter sproščujoča masaža lasišča. Sedaj jih na uredništvu kličemo kar čarovniki, saj so naša nuja ob posebnih priložnostih!

Privoščite si le najboljše! Za obisk se lahko naročite na njihovi spletni strani, poiščite pa jih tudi na njihovem Facebook profilu! Ponudbo v njihovi drogeriji pa si oglejte tukaj.

 

Foto: katarina Veselič

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close