Novoletne zaobljube, ki jih moramo spremeniti!

31. december 2023

Novoletne zaobljube, ki jih moramo spremeniti!

31. december 2023
Foto: Instagram @leoniehanne

Novoletne zaobljube, ki jih moramo spremeniti!

31. december 2023
Foto: Instagram @leoniehanne

Začetek novega leta radi dočakamo z jasno zastavljenimi cilji in željami.

Novo leto radi dočakamo z jasno zastavljenimi cilji in željami, nekatere pa je kljub temu boljše pustiti v letu, ki se poslavlja. Če bodo vaše zaobljube za 2024 zelo velike, si najprej preberite tole …

V novem letu bom shujšala

Januarja, ko se zaključijo vse zabave in pojedine ter stopimo na tehtnico, sklenemo, da bomo uvedli strogo dieto, ki pa jo opustimo že čez teden dni.

Zato … Namesto, da hujšamo s pomočjo diete ali da kupimo letno vstopnico za fitnes, kamor hodimo le prvi mesec, si raje obljubite, da boste jedli bolj zdravo hrano. Ko se boste osredotočili na to, namesto v namišljeno suhico, boste dobili, kar ste si želeli: več energije in lepo postavo.

Foto: Instagram @petitemuse

V novem letu se bom zaljubila

Čudne stvari se dogajajo, kadar smo na lovu za novim partnerjem. Potem, ko korak za korakom ugotavljate, da je ideja o partnerju lepa, je vaš partner daleč od osebe, ki ste si jo želeli.

Zato … Ne silite nikamor. Namesto obupanega iskanja začnite nekaj novega. Pojdite na tečaj novega jezika, oblikovanja gline ali obiščite nov lokal. Morda boste prav tam našli idealnega partnerja. Ne oklevajte popiti pijače z neznancem (če ste na javnem in znanem prostoru), ali se prijaviti na spletno stran za zmenke.

Foto: Instagram @entre_dois

V novem letu bom obnovila garderobo

Stran boste vrgli stara oblačila, nova pa boste kupili na razprodajah. Obstajata kar dve težavi: naenkrat boste potrebovali veliko oblačil, omejeni pa boste samo na jesenske in zimske kose, ki so trenutno v trgovinah.

Zato … Namesto da podarite, ali zavržete stara oblačila, si rajši kupite kakšen nov modni dodatek, s katerim boste osvežili garderobo, ki jo nosite že nekaj sezon. Presenečeni boste, kako lahko že majhni modni dodatki popolnoma spremenijo vaš outfit. Za več navdiha pa pojdite na Pinterest, kjer lahko za kose, ki jih že imate, najdete povsem nove in sveže kombinacije.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close