Novopečena starša Rihanna in ASAP Rocky na zmenku z … džointom!

28. julij 2022

Novopečena starša Rihanna in ASAP Rocky na zmenku z … džointom!

28. julij 2022
Foto: Profimedia

Zvezdniški par je dva meseca po rojstvu otroka odšel na zmenek v prestižno restavracijo in s seboj vzel zanimiv pripomoček.

Rihanna in ASAP Rocky sta svojega novorojenčka pustila doma in se z roko v roki odpravila na zmenek ter bila hitro razglašena za najbolj trendovska starša. Rihanna je imela oblečen temno moder satenast korzet in ujemajoče pajkice, zarven pa je obula črne salonarje z visoko peto. Njen dragi se je odločil za temno modre kratke hlače z enakim suknjičem, pod katerim je oblekel belo majico in k opravi obul nenavadne črno-bele superge.

Mimo paparacev sta šla s sklonjenimi glavami in se pred njihovimi bliskavicami zavarovala z velikimi temnimi očali. ASAP Rocky je v roki nosil prav poseben “modni dodatek” – džoint, ki si ga je prižgal kar na ulici.

Foto: Profimedia

Otroka pridno skrivata pred očmi javnosti

Ljubeča starša sta sicer zelo zaščitniška do svojega novorojenega otroka, o katerem je znano samo to, da je deček. Dejala sta, da še nista pripravljena, da bi ga pokazala javnosti.

“Rihanna dovoli, da ga vidi le skupina bližnjih prijateljev in družine. Tudi sicer ni tip, ki bi svoje zasebno življenje delila na družbenih omrežjih. Uči se in se trudi, da je najboljša mama svojemu otroku. To je najpomembnejše obdobje v njenem življenju in jemlje ga zelo resno,” je povedal vir, ki je blizu paru.

Foto: Profimedia

Se kmalu obeta kolekcija nosečniških oblačil?

34-letna pevka je sicer med nosečnostjo dvigala prav s svojimi razgaljenimi in odštekanimi outfiti, ki nikakor niso značilni za nosečnice. Prav zato so se že pojavila namigovanja, da naj bi v sklopu svoje znamke Savage X Fenty izdala linijo oblačil za med nosečnostjo.

“Med nosečnostjo so ji mnoge ženske povedale, da jim s svojimi outfiti predstavlja navdih, saj z njimi razbija kalup glede tega, kar je med nosečnostjo sprejemljivo nositi. To jo je res ganilo,” je povedal vir in dodal, da si želi ustvarili blagovno znamko, ki bo nosečnicam omogočila, da se bodo med nosečnostjo še vedno počutile seksi in lepe.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close