Nude šminka: obvezno orožje vsake make up torbice!

12. maj 2019

Nude šminka: obvezno orožje vsake make up torbice!

12. maj 2019

Kožna barva ustnic ali ‘nude lips’ videz se vsako leto izpostavi kot naša favoritka, saj ravno prav poudari ustnice in občrta ter obarva njihovo čutno obliko…

Kar so pri osnovnih kosih oblačil bela ali črna T-majica, kavbojke, balonarski plašč in usnjena jakna, to je med ličili šminka v ‘nude’ oziroma kožnem odtenku. Nič čudnega, da jo prav vsi proizvajalci make upa uvrstijo med svoje vsakokratne kolekcije.

@wethepeoplestyle
@harperandharley

Logično je, da je enako hitro postala taka klasika, kot rdeča šminka. Kožni odtenek je namreč nevtralen in se popolno prilega k vsaki priložnosti ter videzu ličenja. Odlično je videti v kombinaciji z zadimljenimi vekami (t.i. ‘smokey eyes look’).

Nude šminka iz ustnic privabi tisto najboljše v njih: podari jim naraven videz brez pretiravanja in ravno prav poudari Kupidov lok ter ustnice rahlo obarva za seksi vabljiv videz. Čeprav se zdijo topli dnevi idealni za eksperimentiranje, pa je kožna barva še naprej naša ljubljenka.

Idealna je za sproščene trenutke, ko nam zadošča ‘goli videz’ ličenja, pa seveda za v službo ali tudi za večerne dogodke, z njo je make up namreč videti popolno: minimalen, a ustnice so vseeno poudarjene.

Za vas smo pokukali med najbolj znane znamke ličil in tam našli popolne kožne odtenke, od lososovo rožnate do ‘ubite pink’, vrtničnih in kožnih nians ter takih, ki že rahlo vlečejo proti topli bež čokoladi. Navdušeni smo, kaj pa ve?

D. S.

Foto: The Independent, blagovne znamke, Net-A-Porter

Style. Več novic

New Report

Close