Oboroženi zvezni agenti izvedli hišne preiskave pri slavnem raperju

26. marec 2024

Oboroženi zvezni agenti izvedli hišne preiskave pri slavnem raperju

26. marec 2024
Foto: Profimedia

Oboroženi zvezni agenti izvedli hišne preiskave pri slavnem raperju

26. marec 2024
Foto: Profimedia

Gre za preiskavo zaradi obtožb o spolnih napadih in prostituciji.

Oboroženi agenti ministrstva za domovinsko varnost so izvedli hišne preiskave pri zvezdniku hip hop glasbe Seanu Diddyju Combsu, ki je obtožen spolnih zlorab, nasilja in trgovine s spolnimi uslugami.

Zvezni agenti so preiskali luksuzne nepremičnine na vzhodni in zahodni obali ZDA, medtem ko je bil zvezdnik v tujini.

Foto: Profimedia

Mediji v Los Angelesu so iz zraka neposredno prenašali racijo v razkošni rezidenci umetnika in producenta, znanega tudi kot Puff Daddy.

Portal TMZ je navedel, da je na posnetkih videti tudi glasbenikova sinova Justina in Kinga Combsa v lisicah, imajo pa tudi posnetke racije na njegovem luksuznem posestvu ob vodi v Miamiju, poroča STA.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nekdanje dekle naj bi silil v spolne zabave

Zvezna racija je sledila večmesečnim obtožbam o spolnih zlorabah Combsa, ki jih je začelo Combsovo nekdanje dekle, pevka R&B glasbe Cassie. Novembra lani je namreč vložila civilno tožbo zaradi spolnih zlorab, nasilja in trgovine s spolnimi uslugami.

Combs in Cassie leta 2018. (Foto: Profimedia)

Cassie v tožbi Combsa obtožuje, da jo je prisilil, da se udeleži spolnih zabav z moškimi spolnimi delavci in jih pošiljal v več mest v ZDA in v tujini.

Lani so tožbe zaradi spolnega napada zoper Combsa vložile še tri ženske, med njimi anonimna ženska, ki je raperja in nekdanjega izvršnega direktorja podjetja Bad Boy Entertainment Harva Pierra obtožila, da sta jo leta 2003 iz Detroita prepeljala v New York, kjer naj bi jo posilila. Takrat je bila stara 17 let.

Foto: Profimedia

Februarja letos je producent Rodney Jones vložil zvezno tožbo proti Combsu in več njegovim sodelavcem. V njej trdi, da ga je Combs v letih 2022 in 2023 prosil, naj poišče spolne delavke za celonočne zabave. Combsa obtožuje tudi, da je razstavljal in delil neregistrirano nezakonito strelno orožje.

Dan po tem, ko je Cassie vložila tožbo proti Combsu, se je raper z njo pogodil ter sporočil, da sta se odločila, da bosta zadevo rešila sporazumno. Vse ostale obtožbe pa je zanikal in druge obtoževalce označil za lovce na denar.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close