Oboževalci šokirani: Rihanna na modno revijo povabila problematičnega igralca

07. november 2022

Oboževalci šokirani: Rihanna na modno revijo povabila problematičnega igralca

07. november 2022
Foto: Profimedia

Rihanna se že sooča s kritikami na račun izbire svojih gostov. 

Johnny Depp naj bi se v sredo na povabilo Rihanne udeležil in tudi sodeloval na njeni modni reviji. Savage Fenty x Vol 4 modna revija tudi običajno gosti slavne goste, v preteklosti so na modni reviji nastopile Cindy Crawford in Erykah Badu, Johnny Depp pa bo prvi moški povabljenec.

Na modni reviji bodo letos sodelovale številne znane manekenke, med njimi tudi Irina Shayk, Cara Delevigne in Precious Lee, pa tudi znana TikTokerka Bella Poarch

Rihannini oboževalci so bili nad novico o tem, da je za osrednji del svojega šova povabila 59-letnega igralca, ki je bil letos vpleten v pravo vojno na sodišču s svojo nekdanjo ženo Amber Heard, šokirani in razočarani. “Saj Rihanna ne more biti resna? Toliko lepih in neproblematičnih moških je v Hollywoodu in Johnny Depp je tisti, ki jo najbolj pritegne?” je zapisal eden od oboževalcev. 

Oglasili so se tudi nekateri zvezdniki, kot na primer glasbeni producent Drew Dixon, ki je odločitev označil za “pravo razočaranje”, britanski pevec in igralec Olly Alexander, ki je v preteklosti že sodeloval z Rihannino znamko, pa je sporočil, da oblačil Savage X Fenty ne bo več nosil. 

Znamka je sicer znana po svojem odličnem marketingu, inkluzivnosti, kar se tiče velikosti oblačil ter raznolikosti manekenk.

Nekateri optimistično napovedujejo, da si bo Rihanna na koncu premislila, medtem ko drugi že vnaprej bojkotirajo modno revijo, ki si jo bo mogoče ogledati 9. novembra na Amazon Primu.

Style. Več novic

New Report

Close