Obraz si je uničila z operacijami, povzročala škandale: ženin pa zanikal poroko

10. november 2020

Obraz si je uničila z operacijami, povzročala škandale: ženin pa zanikal poroko

10. november 2020

Ameriška igralka Tara Reid je bila zvezda nekaterih najbolj priljubljenih filmov in komedij, ki smo nasmejale generacije, kot na primer Ameriška pita.

Bila je zvezdnica resničnostnih šovov in priljubljeno hollywoodsko dekle. Danes pa od teh nazivov ni ostalo skoraj nič.

V zabavno industrijo je vstopila kot 6-letna deklica, kot najstnica pa se je, zahvaljujoč čudovitemu obrazu, pojavila v več kot sto reklamah.

Tara, ki praznuje 45. rojstni dan, ne vzbuja zanimanja javnosti s svojimi igralskimi vlogami in lepim obrazom, ampak s pretiranimi estetskimi posegi, drastičnimi spremembami teže in pijanim videzom zaradi pretirane uporabe mamil in alkohola, od katerih je že leta odvisna.

V zadnjih letih je igro čisto zanemarila in se ukvarja s produkcijo in še naprej želi osvojiti najbolj prestižno filmsko nagrado, je priznala v enem izmed zadnjih intervjujev.

»Še vedno želim osvojiti oskarja. To so sanje vsakega igralca,«

je priznala Tara in dodala, da svoj zmagovalni govor vadi že od najstniških let. No, oskar je kar precej odmaknjen, bila pa je nominirana za Zlato malino, nagrado za najslabšo igralko v filmu My Boss’s daughter, v katerem je igrala skupaj z Ashtonom Kucherjem.

Svetovno slavo lahko pripišemo vlogi Vicky v Ameriški piti, katere več nadaljevanj so posneli v 90-ih letih, danes pa je njena kariera čisto v senci njenega burnega zasebnega življenja.

Veliko se je govorilo o njeni zasvojenosti, težavah z motnjami hranjenja. Od njenih bujnih oblin so ostale le prsi, ki si jih je povečala z vsadki. Operacija pa ni bila najbolj posrečena, če lahko sklepamo po fotografijah.

»Videti so bile vse slabše in slabše. Nikoli si nisem mislila, da bom imela tako grozne bradavičke,«

je dejala.

Poleg prsi naj bi si operirala tudi obraz ter redno uporabljala botoks.

Včasih je bila znana kot ena največjih hollywoodskih estradnic. Družila se je s Paris Hilton in Kim Kardashian ter imela burno ljubezensko življenje. Marca 2000 je spoznala Carsona Dalija, s katerim sta se zaročila po sedmih mesecih. Ljubezen pa ni trajala dolgo, saj sta se razšla poleti leta 2001.

Devet let pozneje jo je za roko zaprosil bogati podjetnik Michael Axtman, a tudi ta zaroka ni neznanega razloga, ni uspela.

Potem se je zaljubila v danskega podjetnika Michaela Lillelunda, njen predstavnik za tisk je leta 2011 objavil novico, da sta poročena, a domnevni ženin je vse zanikal. Istega leta je napovedala, da se je poročila z bolgarskim finančnikom Zaharijem Kehajovom, a je kmalu priznala, da njun zakon pravzaprav ni zakonit.

Leta 2014 je hodila z izraelskim glasbenikom Erezom Eisenom, leta 2016 pa sta se s kolegom Dinom Mayem prijavila za sodelovanje v resničnostnem šovu Marriage Boot Camp: Reality Stars. Izkazalo se je, da sploh nista bila v zvezi, zato sta bila diskvalificirana. S kom pa je trenutno v zvezi, pa ni znano.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close