Obroči za lase so to pomlad ‘must-have’ modni dodatek

28. april 2019

Obroči za lase so to pomlad ‘must-have’ modni dodatek

28. april 2019

Obroči za lase v trenutku ‘popravijo’ našo frizuro, ukrotijo lase in so odlična rešitev za tiste dni, ko je naš naglavni okras preprosto… neubogljiv.

Tudi same ste že gotovo opazile, da je s prihodom pomladi v naše garderobne omare ‘zavel nov veter’. Lahkotnejši, na otip prijetnejši in za nošenje udobnejši materiali ter tako zelo barvite in trendovske tkanine ter vzorci.

Enako je z izložbami naših najljubših trgovin, tudi tam je sprememba vidna: težka zimska oblačila ter škornje so že pred dolgimi tedni zamenjale barvite in lahkotne tkanine ter odprta obutev. Pomlad je pač nova sezona, z njo je med nas prispelo kup prijetnih sprememb ter novosti.

Ker smo se slednjič le izmotale iz bund in se otresle zimskih pokrival ter kap, se je s prihodom toplejših dni naša pozornost ponovno preusmerila v frizure. Da, že dolgo vemo, da dobra pričeska odtehta marsikatero stilsko napako ali celo pomanjkanje ličil na obrazu! Z odlično frizuro smo vselej preprosto videti – fantastično.

Najbrž ste že opazile, da so se v pomladi 2019 vrnili nekateri modni trendi, ki se jih spomnimo še iz otroških ali najstniških let. Duhovi preteklosti so v primeru obročev za lase še kako dobrodošel spomin na tiste čase, ki obenem polepša lase in jih brez večjih naporov pomaga stilirati.

Na prvem mestu skrbi za lepoto las sta vsekakor pranje in dosledna, primerna nega, a že na drugem mestu je stiliranje pričeske. Modne piste in oblikovalci ter številne znamke so nam postregle s ‘retro’ hiti, kot so sponke za lase v opaznih, velikih dimenzijah, morda celo z logotipi ali drugimi napisi, očarale so nas elastike za lase iz satena predimenzioniranih oblik, ter kajpak obroči za lase vseh vrst in oblik.

Ti ‘retro’ modni dodatki za lase so bili eden največjih hitov naše mladosti. Sodeč po bogati ponudbi high street trgovin pa bomo s tega področja letos imele še in še izbire! Modni dodatki za lase so se vrnili z vso resnostjo ter prepričljivostjo. Kar se tiče obročev za lase, nam je bila tako v mlajših letih, kot nam bo tudi sedaj, najbolj všeč njihova praktičnost.

Obroči za lase v trenutku ‘popravijo’ našo frizuro, ukrotijo lase in so odlična rešitev za tiste dni, ko je naš naglavni okras preprosto… neubogljiv. Gre torej tudi za nadvse hitro in tudi učinkovito rešitev za polepšanje pričeske.

Kot pa pove že samo poimenovanje ‘modni dodatek’, različni obroči ter trakovi za lase igrajo tudi vlogo dopolnjevanja našega outfita oziroma stylinga. Ta je lahko s pomočjo različnih obročev za lase vsakič videti malo drugačen. Obenem pa tudi bolj ženstven ter bolj prefinjen!

Obroč za lase, ki smo mu v 80. in 90. letih minulega stoletja rekle tudi rajf, je zato izvrstna rešitev za vsak dan, lahko pa si ga nadanete v lase tudi zvečer, če želite poudariti svoj modni izbor garderobe.

Tudi za svečane priložnosti je obroč za lase naravnost idealen, saj lase odstrani z obraza in razkrije njegovo lepoto. Na ta način še bolj pride do izraza tudi svečano ličenje oziroma bolj poudrjen make up. Preizkusite torej enega od naših favoritov za to pomlad, ki krasijo zgornje fotografije!

D. S.

Foto: Instagram, Stradivarius, Reserved, Pull&Bear, Topshop, H&M, Grazia Daily, South Morning China Post, Fancy Things

Style. Več novic

New Report

Close