Obvezna oprema za domače zabave: aparat, ki lahko zmeša 40 različnih koktajlov

10. januar 2023

Obvezna oprema za domače zabave: aparat, ki lahko zmeša 40 različnih koktajlov

10. januar 2023
Foto: Black+Decker

Organizirati zabavo je super, dokler ne ugotovite, da več časa porabite za pripravo pijače, kot pa za svoje goste.

Tukaj na pomoč priskoči Black+Decker s svojim aparatom za pripravo koktajlov Bev, ki lahko s samo enim polnjenjem pripravi 250 koktajlov.

Najnovejši model, ki bo na voljo spomladi, vam še dodatno olajša življenje, saj ga sploh ni treba priključiti na električno omrežje. Lahko ga vzamete kamorkoli, kjer je zabava – brez potrebe po nadležnem podaljšku. Poleg tega bo poskrbel za še večjo raznolikost, saj lahko sprejme šest steklenic alkoholnih pijač hkrati.

Foto: Black+Decker

Kako deluje?

Na aparat najprej priklopite različne steklenice alkohola, od gina, vodke, tekila, ruma, viskija ali česarkoli drugega, nato pa uporabite kapsulo Bartesian, ki zmeša popolno pijačo – podobno kot pri kavnem avtomatu.

Bartesian ima na voljo več kot 40 različnih koktajlov! Svojim gostom boste lahko ponudili vse od osvežujočega koktajla Long Island Ice Tea, pa do pikantne Margarite.

Foto: Black+Decker

Seveda so okusi ljudi različni, zato Bev omogoča prilagajanje moči alkohola za vsak koktajl. Za tiste, ki ne pijete alkohola, je na voljo tudi brezalkoholna mocktail različica.

Za izboljšanje vzdušja ima aparat tudi posebno nastavitev “zabavni način” z LED svetlobno predstavo, ki osvetljuje steklenice žganih pijač.

Foto: Black+Decker

Kaj pa cena? Najnovejša različica Bev vas bo stala 374 evrov, kar je nekaj več od prejšnjega modela, za katerega je treba odšteti 280 evrov. Kljub temu se zdi majhna cena, glede na to, da zanjo dobite osebnega natakarja na domu.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close