Obvezno oblačilo te sezone so hlače s potiski!

Poletni dnevi nam prinašajo nove možnosti igranja z garderobo – lahkotne hlače s potiskom naj postanejo vaše zaveznice!

Poletje je čas, ki se zdi kot nalašč ustvarjen za lahkotnejša oblačila. Nadenimo si ženstvene, pisane in cvetlične kombinacije z obilico domišljije in sloga. Tudi hlače lahko nosimo, seveda, zakaj pa ne!

Hlače iz udobnih in lahkih tkanin, še posebej, če so potiskane z zanimivimi vzorci, od grafičnih do cvetličnih, so lahko odličen način da izrazimo svoje razpoloženje in modni okus. Naj si bodo takega ali drugačnega kroja, široke, na korenček, na zvonec, modela capri ali culottes, vse bodo bolj zanimive, če so ozaljšane s potiski.

Takšni modeli potiskanih hlač so idealni za vse priložnosti, odvisno, kako jih skombiniramo z drugimi kosi oblačil. Preostala oblačila so lahko preprosta in enobarvna, barvite pisane hlače lahko denimo kombiniramo na črno majico, črne čevlje in torbico in jakno in dobimo zelo zanimivo podobo. Ali pa se odločimo za kombinacijo s pasteli, tako kot znane lepotice na spodnji fotografiji.

Naše uredništvo obožuje lahkotne pisane hlače s cvetličnimi potiski različnih velikostih, ali pa vzorce, za katere se zdi, kot bi bili preslikani s platna v umetniški galeriji. Tu so še črte vseh oblik in velikosti ter klasičen črno-beli vzorec. Lahko jih kombiniramo z majicami in srajcami vseh oblik, tudi takih, ki se zavežejo nad popkom ali z odrezanimi topi.

hlače J. Crew

hlače Givenchy

Naj vaša domišljija vsaj poleti ne pozna meja. Izberite hlače na elastiko, take, ki se zavezujejo v pasu s pomočjo igrivega traku ali take, ki imajo zanke, kamor vstavite pravi pas in se igrajte z nešteto možnostmi. Kar se tkanin tiče, pa izberite hladen lan ali koži nadvse prijeten česani 100-odstotni bombaž oziroma tkanino modal.

 

Foto: CNBC, Konscious Whispers, Pinterest, Yahoo

New Report

Close