Od njega je starejša 23 let: skrivnost hollywoodske zveze, ki traja že desetletje

24. avgust 2020

Od njega je starejša 23 let: skrivnost hollywoodske zveze, ki traja že desetletje

24. avgust 2020

Ko je Samantha Louise Taylor prišla leta 2008 na avdicijo filma Nowhere Boy, jo je čakalo veliko presenečenje. To je bil prvi celovečerni film, ki ga je v svoji karieri režirala. Pričakovala je, da bo na avdiciji videla številne dvojnike Johna Lennona, ne pa moškega svojega življenja.

Eden izmed kandidatov za naslovno vlogo za film o najstniških letih slavnega Beatlesa, je bil 18. letni Aaron Johnson. Ko je na avdiciji zagledal Sam, je bil prepričan, da se bo z njo nekega dne poročil, vendar nje o načrtu ni obvestil.

»Točno se spominjam trenutka, ko sem jo zagledal. Točno vem, kaj je nosila. Imela je belo srajco, ki jo ima še danes v omari in ki jo obožujem,«

je za Harper’s Bazaar razkril igralec.

Sam je bila takrat stara 41 let, za seboj je imela neuspešen zakon s trgovcem z umetninami Jayjem Joppingom in dva otroka. Imela pa je ogromno željo, da uspe v filmskem svetu.

Aaron je dobil vlogo, ostalo pa je, kot pravijo, zgodovina.

Čeprav so med snemanjem vsi opazili veliko kemijo med režiserko in glavnim igralcem, niso temu posvečali veliko pozornosti, saj sta se obnašala zelo profesionalno. Ko pa je padla zadnja klapa, je Aaron naredil prvi korak. Obvestil jo je, da bo postala njegova žena.

»Ko smo zaključili snemanje, mi je rekel, da se bo poročil z mano. Takrat sploh še nisva bila na zmenku, nisva se niti poljubila,«

se spominja Samantha.

Zaprosil jo je natanko eno leto od trenutka, ko sta se spoznala. Usodni da sta izrekla 21. junija 2012 v Babington Huose v Somersetu. Na poroki so bili prisotni najbližji prijatelji in družina. Združila sta priimka ter ga spremenila v Taylor-Johnson, postala pa sta tudi starša dveh deklet.

Kaj je skrivnost njunega odnosa? Ljubezen, pravita. Skupaj delata vse, kar lahko. Napisala sta celo scenarij za film A Milion Pieces, v zadnjih desetih letih pa nista bila narazen več kot tri dni.

Čeprav o svoji zasebnosti ne govorita pogosto, niti je ne delita na družbenih omrežjih, sta zelo povezana. Nežnosti pa se ne bojita pokazati niti na rdeči preprogi.

In da, vsak dan si povesta, da se imata rada.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close