Odkrijte #instadetox kože z glinenimi maskami, v samo 10 minutah!

L’Oréal Paris Pure Clay maske

Številne obveznosti, stres, hiter tempo življenja ter onesnaženost puščajo sledi na naši koži, ki zaradi tega potrebuje posebno nego in globinsko čiščenje. Že od nekdaj se je v ta namen uporabljala glina, ker pomiri in čisti kožo, vpije presežek sebuma in jo naredi nežno in prožno.

L’Oréal Paris laboratoriji so zasnovali močno vez kar treh glin; kaolina, montmorilonita in rasula,  v kombinaciji z naravnimi sestavinami, za vašo čisto, lepo in bleščečo kožo.

Pure Clay Purify

Maska z izvlečkom evkaliptusa je idealna za bolj mastno in mešano kožo, ker jo očisti in matira. Kremna tekstura maske očisti pore in odstrani presežek sebuma , koža je očiščena, matirana in ni izsušena.

Rezultat: Koža je v hipu osvežena in čista. Po enotedenski uporabo je koža bolj čista in mehka ter se ne sveti.

Pure Clay Glow

Maska je obogatena z izvlečki rastlinskega oglja, ki kot magnet nase veže nečistoče, kožo pa naredi bolj svežo in sijočo in je ne izsuši.

 

Rezultat: Koža je v trenutku osvežena in videti bolj sveža. Po enotedenski uporabi je sijoča in prečiščena.

Pure Clay Exfo

Maska z izvlečki rdeče alge čisti in poenoti vse tipe kože. Njena zrnasta, kremasta struktura na koži naredi piling, vendar je pri tem ne izsuši.

Rezultat: Koža je v hipu bolj mehka, gladka in poenotena. Po enotedenski uporabi so pore videti ožje, tekstura pa bolj enotna.

UPORABA

Nanesite tanek sloj na čisto kožo obraza, pri tem se izogibajte področju okoli oči in ustnic, 2-3 krat tedensko. Pustite da se posuši (5 – 10 minut), nato odstranite z mokro brisačo ali s toplo vodo.

 

Foto: L’Oreal Paris

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close