Kaja Flisar / 23. november 2022

Odkrijte party kolekcijo, s katero boste vedno v središču pozornosti

Počasi prihaja praznični čas, ki prinaša tudi obilo zabav ob zaključku leta. Ob tem se večini žensk poraja večno vprašanje: “Kaj obleči?” Odgovor ponuja nova s.Oliver kolekcija, oblikovana z namenom, da v njej popolnoma zasijete.

Nova kolekcija s.Oliver Black Label je popolna kombinacija polnočne modre v kombinaciji s čipko, divje rdeče, klasične črne in nepogrešljivih bleščic. V njej lahko čisto vsak najde svoj stil. Naj se zabave pričnejo!

Prefinjenost čipke in satena

Duet satena in čipke v nenavadno čudoviti kombinaciji črne in polnočno modre barve bo poskrbel za eleganco in nežnost. Kombinacija spominja na kombinežo in zato v sebi nosi noto drznosti. Izbirate lahko med obleko in topom.

Smoking tudi za ženske

Zakaj pa ne! Črn klasičen kroj suknjiča z nepogrešljivo satenasto črto ter ravne črne hlače so pravi izbor za tiste, ki raje kot krilo oblečete hlače. Če ju boste kombinirali z belo srajco z volančki, modrim satenastim topom ali klasično čipko, preprosto ne boste ostali neopaženi.

Ognjevita rdeča za najbolj drzne

Če želite biti še posebej zapeljive, se odenite v ognjevito rdečo barvo. Ženska, oblečena v rdečo, je bolj čutna, saj ta odtenek pozitivno vpliva na naša čustva in čustva ljudi, s katerimi smo obkroženi. Rdeč kostim ali plašč v rdeči barvi sta prava kombinacija za najbolj drzne, če je to za vas prevelika doza rdeče, pa izberite vsaj top v tej barvi.

Brez bleščic ne gre

Bleščice so prava praznična klasika. Malo iskric, kanček čudovitih bleščic in velika pozornost do detajlov so naša najboljša kombinacija za čutna in glamurozna praznovanja.

Kje kupiti?

Nova kolekcija S.Oliver Black Label je na voljo v vseh poslovalnicah s.Oliver in na njihovi spletni strani.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close