Odličen nasvet poročene ženske samskim ženskam pri 40-ih

02. september 2020

Odličen nasvet poročene ženske samskim ženskam pri 40-ih

02. september 2020

Ko gledam prijateljice, ki so okrog 40 in frej, vidim, da so vse po vrsti komplikatorke …

Na enem izmed naših forumov smo zasledili zanimiv zapis poročene ženske, ki pravi, da njene samske kolegice pri iskanju moških čisto preveč komplicirajo.

Tako je zapisala (nelektorirano):

“Grem včeraj zvečer na pivo, v športnih šlapcah, športni majci, nič nalakiranih nohtkov in make upa. Uživam in gledam v nebo. Poletno večerno ležerno. In kmalu ugotovim, da je v bližini kar nekaj mlajših moških od mene, ki me opazujejo -pametni, tehnični tipi, bi rekla. Samske ženske, ki si zveze želite, verjetno res, ampak res čist preveč komplicirate.

Vzemite enega ločenega ex sošolca al pa frej soseda. Vsaj veste, kaj dobite. Lahko ste čist natur, le da ste fit in dobrovoljne, pa da ne težite za vsako malenkost. In ga imate krasnega življenjskega partnerja. Le pazite, da ni nasilnež, pijanec ali gobezdač. Prav ne razumem, kje iščete tipe, da dobite take psihopate.

Pa dejte se zmigat, pojdite same v hribe, tam je zagotovo kak fejst. Ko gledam prijateljice, ki so okrog 40 in frej, vidim, da so vse po vrsti komplikatorke, ki so si uredile svoje življenje do potankosti v ritmu službica, pijačka, FB, četanje, izleti z ostalimi samskimi prijateljicami in urejeno stanovanje kot muzej. In stokajo, da ni v redu moskih. Da jim vse razmečejo, če prespijo. Da jim težijo in zbijajo samotavest. Ja, prav toliko, kolikor jim same dopustite.

In nehajte delat doktorsko dizertacijo iz vsakdanjih in lušnih stvari, kot sta na primer pivo in dotik. Uživajte življenje. Če želite imeti moškega, ga imejte. Če ga nočete, pa ga ne imet. Samo ne stokat, da ga nimate. Sicer pa je en kup ločencev, ki so jih že bivše žene naučile bontona v skupnem gospodinjstvu, tako da vam bo to prihranjeno.”

Se z njenim zapisom strinjate?

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close