Odličen trik, ki bo spremenil način nanašanja pudra!

14. januar 2020

Odličen trik, ki bo spremenil način nanašanja pudra!

14. januar 2020

Skrivnost brezhibnega make-up videza je na samem začetku, v njegovi osnovi.

V iskanju make-up izdelka, ki bo prekril vse male nepravilnosti, poenotil ten in ustvaril tako želeni naravni sijoč videz, smo pripravljeni preizkusiti čisto vse.

Od tekočih formul, ki se lahko nanašajo, do razkošne kremaste teksture in toniranih krem, ki hkrati zagotavljajo rahlo prekrivanje in nego, lepotne ter drogerijske hiše prinašajo nešteto različnih opcij med katerimi lahko čisto vsak najde svoj popolni puder.

Čeprav je puder izdelek, ki ga najpogosteje povezujemo z ustvarjanjem popolnega videza, je skrivnost v lepotnem izdelku za nego, ki ga nanesemo pred pudrom – v hidrantni kremi.

Edini trik, ki ga morate poznati

Pred nanašanjem make-upa, je del vsakdanje rutine rezerviran za globinsko čiščenje in intenzivno nego obraza. Od izdelka za čiščenje obraza, s katerim navadno začnemo lepotno rutino, do nanašanja hidratantne kreme, s katero zaključujemo del, posvečen negi, je prav slednja ključna za brezhiben videz.

Preprost trik, ki s pomočjo negovalne kreme ustvari popoln nanos pudra, nam je razkril slavni umetnik ličenja, Sir John, ki med svoje redne šteje tudi superzvezdnico Beyonce.

Čeprav smo bili do nedavnega prepričani, da potrebujemo med nanosom kreme in pudra približno 10 minut, da se krema popolnoma vpije, Sir John razkriva, da je skrivnost za doseganje brezhibnega videza ravno nasprotno.

Vizažist svetuje, da tekoč ali kremast puder nanesete takoj po kremi, ki še ni v popolnosti absorbirana in je tanka plast kreme še vedno na površini kože. Kombinacija kreme in pudra bosta olajšala nanos ter ustvarila naraven videz.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close