Odličen zimski trik, ki smo ga »ukradli« Parižankam!

03. januar 2020

Odličen zimski trik, ki smo ga »ukradli« Parižankam!

03. januar 2020

To zimo bomo nosili Parisian tuck!

Bodimo realni, Parižanke so, v modnem smislu, prava mitološka bitja. Kljub vsej svoji čarovniji niti Pariz ne rojeva nadrealno ženstvenih in modno dovršenih žensk. Pariški slog ali francoski šik sta le izmišljeni posplošitvi in izraz za neobremenjeno ženstvenost, ležernost in naravno lepoto, ki ne potrebuje kiča.

Iz bazena pariškega šika smo dobili še en modni trik, ki nam je bil takoj všeč (ne izključujemo možnosti, da so ga s svojim šarmom prodale francoske influencerke) in ga bomo nosili to zimo.

Verjamemo, da ta trend potiskanja majic in puloverjev v hlače dobro poznate, čeprav se verjetno sprašujete, kako to uspeva drugim, vam pa ne. Če to storite razmeroma neurejeno, se ta trik imenuje French tuck, če pa v svoje vintage kavbojke potisnete rob jopice, pa se ta trend imenuje Parisian tuck.

https://www.instagram.com/p/BoT0lhZFe4P/

Parižanke, kot sta na primer Jeanne Damas in Adenorah jopico zatlačita v svoje priljubljene kavbojke, pod jopico pa navadno ne nosita ničesar (včasih niti modrčka).

https://www.instagram.com/p/BoT0lhZFe4P/
https://www.instagram.com/p/B594depou6A/

Če ne želite biti tako ekstremni, ali pa ste preveč zmrzljivi, pustite modrček na svojem mestu ter se poigrajte s to stajliš kombinacijo, ki osvaja družbena omrežja.

https://www.instagram.com/p/B5Ijw6xIDya/

Za udobje pa imamo en nasvet, ki bi vam lahko pomagal, da ponovno ustvarite trik pariškega tucka.

https://www.instagram.com/p/B4o9QlEoG1-/

Najboljši učinek bo dosežen, če jopica ni bistveno daljša, kot je visok rob kavbojk. Da, precej preprosto, kajne?! Za konec pa začinite svoj stajling z lepo ogrlico ali svileno ruto okoli vratu. Voila!

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close