Odlične in udobne outfit ideje za vrnitev v pisarno

13. maj 2020

Odlične in udobne outfit ideje za vrnitev v pisarno

13. maj 2020

Po dveh mesecih, preživetih v samoizolaciji, se boste mnogi začeli vračati v pisarne.

Da bi zmanjšali stres vračanja v staro rutino, ki pa ji pogojujejo nova pravila, je ena najpreprostejših in najbolj praktičnih stvari, ki jih lahko dodamo v dnevno rutino – načrtovanje garderobe.

Odlične outfit ideje za poslovne kombinacije

Seveda smo navdih poiskali na najbolj priljubljenem družbenem omrežju – Instagramu. Modne vplivnice z neverjetno lahkoto in s pomočjo le nekaj kosov ter modnih dodatkov, združile elegantne klasike ter trendovske kose, ki so primerni za skoraj vsako poslovno okolje, razen, kjer je obvezno nošenje uniforme.

Kaj sestaviti in kako kar najbolje izkoristiti poslovno omaro? Od kombinacij jeansa z blazerjem, bele srajce, ali pa obleke preprostih krojev in nevtralnih barvnih palet, so tiste, ki bodo vedno ustrezale izzivu popolnega poslovnega videza.

Kljub temu bodo ti outfiti kmalu postali predvidljivi in nas ne bodo več navduševali, zato posezite po polici z modnimi dodatki.

Nekaj iznajdljivih odločitev bo prineslo popolno spremembo, da bo še tako preprosta kombinacija ohranila eleganten videz in poslovni značaj.

Zlati nakit in torbe ali čevlji, okrašeni s trendovskimi detajli, bodo popestrili črno-bele kombinacije, ki so še vedno najbolj priljubljene v poslovnem svetu.

Našli smo nekaj odličnih navdihov za outifite, ki vam bodo nedvomno olajšali vrnitev v pisarne.

Foto: Instagram

Style. Več novic

New Report

Close