Kaja Flisar / 04. september 2023

Kombinacija tedna: pastelno rumena jakna

Ob klasičnih jesenskih odtenkih oranžni, rjavi, črni in bež, se vsako leto pojavi nekaj novih barv, ki popolnoma osvežijo jesensko barvno paleto. To sezono bi to lahko bil nežen ton mlečno rumene barve, zelo podoben bež in krem ​​odtenkom, ki jih običajno nosimo v jesenskem času.

Veliko priljubljenost tega nežno rumenega odtenka so nakazali že v dizajnerskih kolekcijah za jesen/zimo 2023, saj so ga Christopher Kane, Givenchy in Tove vključili v svoje dizajnerske jakne, obleke in srajce.

Zaradi podobnosti z drugimi svetlimi nevtralnimi toni je ta odtenek svetlo rumene izjemno enostaven za stiliranje in bo videti odlično v kombinaciji z belimi ali rjavimi kosi, toplimi odtenki oranžne in modrim jeansom. Sofia Richie Grainge je to kombinacijo že preizkusila in zdi se nam, da izpade odlično.

Foto: Instagram

Kombiniramo jo lahko tudi s temnejšimi odtenki, kot sta črna ali temno modra, kot je to storila pevka Rachel Stevens in pokazala vsestranskost te barve v outfitu z rumenim suknjičem, temnimi širokimi hlačami in črno torbo Prada.

Foto: Instagram

S tem nežnim odtenkom bomo zlahka ohranile duh poletja tudi v jeseni, še posebej, če bomo v tej barvi izbrale kos oblačila, ki bo izstopal. Spodaj smo izbrali nekaj šik predlogov jaken iz tanjših materialov, idealnih za začetek jeseni!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close