Office Chic – najbolj pričakovani trend pomladi

21. april 2021

Office Chic – najbolj pričakovani trend pomladi

21. april 2021

Bodimo lepe in opažene tudi na delovnem mestu!

Toplejši dnevi so pred vrati. Vse dame že komaj čakamo ta čas, ko bo zavel vonj po poletju in ko se bomo lahko na delovno mesto sprehodile v šik poslovnih kombinacijah. Noben stajling ni popoln brez lepega para čevljev, zato smo za vas poiskali najlepše modele prekrasnih ženskih čevljev, ki jih boste z veseljem nosile pri svojem delu ali opravkih.

Od klasičnega izbora, ki nikoli ne gre iz mode, ženstvenih modelov v pastelnih barvah, do tistih, ki prisegajo na bolj športni stil. V Deichmannu lahko poiščete izbrane modele za prav vse priložnosti, ki bodo odlično pristajali, ne glede na to, kakšen stil boste izbrale.

Pridih ženstvenosti in romantike v pastelnih barvah

Kdo pravi, da bi oblačila za na delovno mesto morala biti dolgočasna? To pomlad imate sijajno priložnost, da ste malce drznejše in očarljive hkrati s prekrasnimi loaferkami ali mehkimi mokasinkami v nežnih pastelnih barvah. Z dodano barvo ali zanimivim vzorčkom boste svojemu poslovnemu stilu vdihnile pravo mero ustvarjalnosti in poudarile svojo osebnost. Mokasinke in loaferke navidezno tudi malo podaljšajo noge in še bolj poudarjajo ženstvenost, ki jo včasih pri poslovnih oblačilih kar malo pogrešamo. Če pa želite dodati še malo barve in kontrasta, si v Deichmannu poiščite tudi ujemajočo torbico, ki bo z vašimi novimi loaferkami zaokrožila vaš pomladni stajling.

Črna klasika, ki ne gre nikdar iz mode

Vsaka dama mora v omari imeti par kvalitetnih klasičnih črnih čevljev. To je izbor, ki ne gre nikdar iz mode in ga lahko nosite prav k vsakemu stajlingu. V Deichmannu smo za letošnjo sezono pripravili različne materiale, podplate in stile, ki vas ne bodo razočarali. Preizkusite tudi loaferke z vezalkami ali kakšnega izmed modelov s tako modnim debelejšim podplatom! Morda vam ustrezajo takšne iz brušenega, navadnega usnja ali lakirane? Ne glede na to, katere boste izbrale, odlično bodo izgledale v kombinaciji s priljubljenimi hlačami širšega kroja, klasičnega jeansa krajše dolžine, lepo pa pristajajo tudi stajlingu z oblekami, krili ali kostimi.

Business casual – polformalni stajling za vse, ki prisegajo na športno udobje

Priljubljeni športni stil se je usedel ne samo v srca mlajših, vse generacije z veseljem nosimo mehke, udobne, pa tudi modne športne copate. Vedno bolj jih videvamo tudi na delovnem mestu in postajajo priljubljena izbira za vse poslovne priložnosti. Veljajo za najbolj hvaležno obutev za kombiniranje in izvrstno izgledajo, ko jih nosimo tako na športne stajlinge kot tudi na obleke, krila, ali hlače.

Preizkusite tudi sami ta sproščeni in udobni stil in si izberite modne bele superge za osvežitev in malo spremembo svojega stila. Klasična črna ali siva poslovna kombinacija bo z dodatkom bleščečih belih športnih copat postala zaščitni znak mlade profesionalne ženske, ki zagotovo spremlja trende.

Poiščite to pomlad v Deichmannu svoje idealne pomladne čevlje, v katerih boste z užitkom odhitele proti novim delovnim zmagam. Vse izbrane modele lahko poiščete v poslovalnicah Deichmann po celi Sloveniji, vabimo pa vas tudi, da obiščete spletno stran www.deichmann.com.

Avtor
Piše

Eva Doljak

Style. Več novic

New Report

Close