Opazite ‘fotošop polomijo’ na novi promo fotografiji Kardashianovih?

04. april 2019

Opazite ‘fotošop polomijo’ na novi promo fotografiji Kardashianovih?

04. april 2019

Resničnostni klan Kardashianovih je pred začetkom predvajanja 16. sezone KUWTK posnel promocijsko fotografijo, ki pikolovske opazovalce že zabava zaradi slabe Photoshop obdelave

Nov dan, nova priložnost, da se nasmejimo še eni ‘Photoshop katastrofi’, po katerih člani družine Kardashian-Jenner že nekako slovijo. Vsak, ki se ukvarja z obdelavo fotografij, se namreč zaveda, da je treba biti previden, ko se obdeluje fotografije za objavo na družbenem omrežju Instagram.

Le en napačen korak, tudi majhen, za sabo potegne kup negativnih komentarjev uporabnikov družbenih omrežij, ki imajo občutek za likovnost ter ostro oko za vizualno podobo. V konkretnem primeru gre za promo material, ki so ga resničnostne zvezdnice posnele tik pred začetkom predvajanja že 16. sezone serije Keeping Up With the Kardashians (KUWTK) na TV ekranih.

https://www.instagram.com/p/BvsFTs5HmZG/?utm_source=ig_embed

Skupinska fotografija deklet je sicer na prvi pogled videti prav šik in graciozno! Toda nanjo so se vseeno usule kritike zaradi slabe obdelave fotografije s Photoshopom programom. Nekaj čudnih podrobnosti na njej si zagotovo zasluži tudi našo obravnavo.

Oboževalci serije KUWTK in njenih resničnostnih zvezdnic bi denimo radi vedeli, kaj neki se je zgodilo s spodnjo polovico Khloejinega telesa, ki se zdi, kot da je čudežno izginilo neznano kam. Tudi Kendall Jenner je sumljivo fotošopirana, menijo sledilci Kardashianovih na Instagramu. Opozarjajo še na Kourtneyino stopalo, ki ima bojda nenadoma šest prstov (če se vam da prešteti).

https://www.instagram.com/p/BrxjuZ-ngrj/?utm_source=ig_embed

Po pravici povedano to ni prvi ‘fotošop polom’ Kardashianovih, ko gre za posnetek skupinske fotografije. Kar težko bodo recimo ‘presegli’ svojo božično čestitko od lani (ki je sicer zbrala več kot 5 milijonov všečkov). Tedaj je šaljivi ali morda zgolj nemarni obdelovalec fotografije na Kyliejino telo ‘namontiral’ Khloejina stopala. Legendarna napaka, ki si jo bodo pozorni oboževalci Kardashianovih za vselej zapomnili!

D. S.

Foto: The Sun, Mirror, Instagram, US Weekly

Style. Več novic

New Report

Close