Oprah in Stedman: 34 let sta skupaj in to je razlog, da se ne poročita!

05. junij 2019

Oprah in Stedman: 34 let sta skupaj in to je razlog, da se ne poročita!

05. junij 2019

Oprah svojega dolgoletnega partnerja Stedmana Grahama še vedno ljubi tako, kot Boga, a nikoli ni pristala na poroko z njim: zdaj tudi vemo, zakaj!

Stedman Graham ima 68 let, njegova zares dolgoletna življenjska in ljubezenska partnerka Oprah Winfrey, ki je verjetno najbolj sloveča voditeljica pogovornih oddaj na svetu, pa le tri leta manj. In kako to, da po vseh teh dolgih letih še nista poročena?

Slavni par je pred kratkim gostoval v oddaji voditeljice Ellen DeGeneres. Ellen seveda ne bi bila to, kar je, če ne bi nosu radovedno vtaknila še v zanimivo vprašanje, zakaj si zaljubljenca že končno ne natakneta obročka.

“Oprah in ti sta že res dolga leta skupaj. Vsi vemo, da so zveze včasih komplicirane. Najbrž bi ti bilo težko biti v zvezi z nekom, kot je ona, če se ne bi zares dobro poznal in bil samozavesten,”

je svoje vprašanje-trditev v dolgo stavčno zvezo postavila Ellen.

Stedman je odgovoril, da je skrivnost njune zveze v tem, da si želi najboljše za Oprah.

“Posvečen sem njeni sreči. Želim, da je najboljša verzija same sebe in v tem je Oprah odlična. Jaz sem prav tako uspel najti svojo srečo, razviti veščine in talente in zadovoljen sem s tem. Imeti dobrega partnerja, ki lahko izpolni lasten potencial in obenem izpolnjuje še vašega – to je dobitna kombinacija.”

Oprah in Stedman nimata ravno ‘tradicionalne’ zveze, a sta v preteklosti vseeno že razmišljala o zakonu. Vendar ju je zanimanje za to novost ‘držalo’ le kratek čas; voditeljica je priznala, da se je odločila, da nikoli noče biti poročena prav tedaj, ko jo Stedman končno pokleknil pred njo!

Rekla je, da je šele tedaj razumela, kako ji je bilo pomembno, da bi se nekdo sploh želel oženiti z njo, a to je bil le preblisk, v resnici pa iskrene želje po zakonski zvezi nikoli ni imela. Par je nato poroko odpovedal in o tej možnosti nista več govorila.

“Pomislila sem: ljubi Bog, ali to pomeni, da se moram sedaj tudi zares poročiti? In nenadoma mi je postalo jasno, da nočem biti v zakonu. Na ta način preprosto ne bi mogla živeti življenja, kakršnega sem ustvarila zase,”

je Ellen še povedala Oprah Winfrey.

D. S.

Foto: Getty Images, Chicago Tribune, ET Canada

Style. Več novic

New Report

Close