Organizirala lažno poroko, da bi se maščevala bivšemu fantu

24. maj 2021

Organizirala lažno poroko, da bi se maščevala bivšemu fantu

24. maj 2021

Sarah Vilard (24) iz nemškega Frankfurta se je leta 2019 razšla s svojim fantom. Tri mesece kasneje je študentka najela igralca za njeno poročno fotografiranje. Sarah je video pomembnega dne delila na TikToku, njegovi uporabniki pa so bili šokirani, da je šla tako daleč, da bi bivšemu pokazala, kaj zamuja.

Ženska je ponaredila svojo poroko, da bi se maščevala svojemu bivšemu fantu. Študentka poslovnega vodenja Sarah Vilard, 24, iz Frankfurta v Nemčiji, se je leta 2019 razšla z bivšim fantom, a namesto, da bi žalovala zaradi razhoda ali šla naprej in prebolela, se je odločila, da bo poroko ponaredila – samo zato, da bi bil bivši ljubosumen. Le tri mesece po razhodu je Sarah organizirala svoj poročni dan, najela je celo igralca, ki se je pretvarjal, da je njen ženin. “Par” je bil fotografiran na praznovanju “poroke” v razkošni vili Kennedy v Frankfurty, Sarah pa je vključila celo svoje prijatelje. 

Sarah je pozneje na TikToku delila posnetke svojega velikega dne, pri čemer so bili uporabniki nadušeni nad tem, kako daleč je šla, da bi bivšemu pokazala, kaj zamuja. 

Na posnetku se vidi, kako “nevesta” nosi osupljivo belo poročno obleko, medtem ko pozira s svojim “ženinom” in prijateljico. 

Sarahin bivši je za tako imenovano poroko izvedel na Instagramu, potem ko je njegovo nekdanje dekle objavilo fotografije svojega velikega dne, in ni presenetljivo, da je bil več kot šokiran. “To je izvede prek Instagrama in mi naslednji dan poslal sporočilo in ponorel, ker je mislil, da sem ga prevarala, ko sva bila skupaj,” je povedala Sarah.

“Seveda ga nisem prevarala. Toda prišel je k meni in se želel pogovoriti z mano. Mene to ni zanimalo.” Sarah se je počutila “zadovoljno”, da je njen načrt uspel, in ga takoj blokirala ter izbrisala s svojih družbenih omrežij in iz svojega življenja. 

“Povsod sem ga blokirala, svoj profil sem nastavila na zasebno in slike odstranila,” pravi. “Ja, zdaj sem svobodna in tega sem zelo vesela. Vesela sem, da se lahko osredotočim nase.” Številni so bili šokirani, ko so ugotovili, da je Sarah za lažno poroko zapravila toliko denarja, čeprav dejanskega zneska ni hotela razkriti. 

Dodala je: “Mislim, da ljudje mislijo, da sem nora. A vseeno sem dobila večinoma dobre odzive in več kot 5000 ljudi me je spremljalo. Pri načrtovanju tega malega projekta sem se zelo zabavala s svojimi prijatelji.” 

Pexels

Video, ki ga je objavila, je dobil več kot 400.000 ogledov in prejel skoraj 4000 komentarjev. 

“Ta stopnja predanosti je bodisi popolnoma psihotična bodisi popolnoma genialna,” je zapisal nek uporabnik TikToka. Druga oseba je spodbujala: “Punca … kaj pa medeni tedni? Moraš iti do konca.” 

“Osebno v tem ne vidim nič slabega,” je komentirala tretja oseba. 

Čeprav vsi niso bili navdušeni, je eden od uporabnikov TikToka dodal: “Odklenili ste novo raven drobnih zahrbtnih trikov.” Druga oseba je razkrila, da se je kmalu po razhodu z bivšim zares poročila. “Pravzaprav sem se poročila približno pet mesecev po tem, ko sem zapustila toksičnega bivšega in to je bil res ena najboljših odločitev,” je zapisala. 

Prispevek je bil prvotno objavljen na miss7.

Style. Več novic

New Report

Close