Osebe, rojene v teh znakih, se v zvezah največkrat lažejo!

07. september 2020

Osebe, rojene v teh znakih, se v zvezah največkrat lažejo!

07. september 2020

Ljudje lažejo iz različnih razlogov. Nekatero to počnejo, da bi se izognili konfliktom, nekateri, da ne bi prizadeli drugih, nekateri pa, da bi se rešili težav.

Vendar pa se težava poveča, če se laž pojavlja v ljubezenskih odnosih, kjer sta iskrenost in komunikacija s partnerjem ključ do uspeha.

Osebam, ki so rojene v teh astroloških znakih, se v razmerjih največkrat lažejo … pa ne glede, kaj je razlog.

Dvojčka

Dvojčki partnerjem zelo pogosto lažejo, najbolj pogosto zato, da jih ne bi prizadeli. Laž jih pogosto služi za ohranjanje miru v partnerski zvezi.

Ribi

Osebe, rojene v tem znaku, se pogosto bojijo povedati, kaj si v resnici želijo. Želijo si, da jim partner prebere misli in radi posredno pokažejo, kaj hočejo, zato pogosto uporabijo laž. Laž jim služi kot strategija.

Tehtnica

Tehtnica je zelo očarljiva in s partnerji skuša manipulirati z lažmi. Prav tako jim laž služi za izogib kakršni koli obliki konflikta.

Rak

Raki se bojijo sprejeti resnico in dejstva, zato pogosto lažejo, da bi partnerja obvarovali pred bolečino. Vendar so njihove laži veliko bolj redke, kot oz znakov, opisanih zgoraj.

Vodnar

Vodnar zna partnerjem lagati, vendar v veliko manjši meri kot zgornji znaki. Pa vendar se jim lahko zgodi, da se izgubijo v mreži drobnih laži, ki si jih izmislijo.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close