Oskarji 2019: Kaj vse smo lahko videli na rdeči preprogi?

25. februar 2019

Oskarji 2019: Kaj vse smo lahko videli na rdeči preprogi?

25. februar 2019

Naša zmagovalka: Gemma Chan v kreaciji hiše Valentino.

Na rdeči preprogi najbolj prestižnega hollywoodskega dogodka ni bilo veliko presenečenj. Kot smo si lahko mislili, je bilo največ oči uprtih v Lady Gaga, ki je upravičila vlogo filmske dive.

Že na prejšnjih podelitvah je pevka zvezdnica posegala po zelo dramatičnih in vpadljivih outfitih, zato je bilo pričakovano, da bo za najbolj pomembno noč v karieri izbrala nepozabno toaleto.

Za to priložnost je izbrala obleko hiše McQueen, v oči pa je najbolj padla izbira ogrlice Tiffany&Co., katere diamant je nazadnje nosila Audrey Hepburn ob promociji kultnega filma Zajtrk pri Tiffanyju.

Lady Gaga v kreaciji McQueen

Medije je seveda najbolj zabavalo dejstvo, da je Irina Shayk, življenjska sopotnica Bradleyja Cooperja sedela med Lady Gaga in režiserjem filma Zvezda je rojena. Vsi vemo, da je Gaga prav ekstatično navdušena nad Bradleyjem, kar je vztrajno ponavljala v prav vsakem intervjuju ter zahvalnem govoru, zato je bila kamera velikokrat uperjena v ta trojček.

Irina Shayk v kreaciji Richarda Tiscija za Burberry.

Irina se je na podelitvi pojavila v kreaciji Richarda Tiscija za Burberry, kar je za oblikovalca ogromna prijateljska gesta, ki je ne bo tako zlahka pozabil. Obleka je bila zelo preprosta, oprijeta črna obleka z visokim ovratnikom ter zlatimi resicami na pasu in rokavih.

Rachel Weizs je letos nastopala v vlogi nominiranke za najboljšo stransko vlogo v filmu The Favourite. Za to priložnost je oblekla kreacijo hiše Givenchy, kot pred tem že nekaj pomembnih Britank, ki pa se je, zaradi plastičnega zgornjega dela, znašla med polomijami rdeče preproge.

Rachel Weisz v kreaciji Givenchy

Emma Stone, njena soigralka je ena izmed najbolj zanimivih mladih igralk, ki nas vedno prepriča tako s svojimi vlogami, kot tudi modnim okusom. Večkrat nas je že presenetila z nenavadnimi kreacijami, včeraj pa se je odločila za futuristično kreacijo hiše Louis Vuitton, v kateri je bila videti kot z drugega planeta.

Emma Stone v kreaciji Louis Vuitton

Splet je dobesedno eksplodiral, ko se je po rdeči preprogi sprehodil Billy Porter, v verjetno najbolj pogumni kombinaciji, ki jo je moški oblekel za podelitev oskarjev. Smoking / krinolina s podpisom Christiana Siriana je bil »kriv«, da se je igralec počutil svobodnega in zapeljivega kot nikoli do zdaj, kar se je seveda opazilo iz vsakega kota, s katerega je poziral fotografom.

Billy Porter v kreaciji Christiana Siriana

Na koncu pa ne smemo mimo prečudovite Gemme Chan, ki je ljubitelje filma osvojila kot elegantna bogatašinja v filmu Crazy Rich Asians. Gemma je že dokazala, da nima strahu izbrati drzne kreacije in da je z naravno milino ustvarjena za couture.

Včeraj je na podelitev prispela v rožnati kreaciji hiše Valentino, v kateri je naredila največji vtis od vseh prisotnih, in če bi se morali odločiti za samo eno najlepše oblečeno damo na prireditvi, bi ta naslov nedvomno pripadel prav Gemmi.

Gemma Chang v kreaciji hiše Valentino

Foto: Getty images

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close