Osmi marec – dan za razvajanje in romantične trenutke z vašo damo!

05. marec 2021

Osmi marec – dan za razvajanje in romantične trenutke z vašo damo!

05. marec 2021

Mednarodni dan žena se tradicionalno praznuje 8. marca in velja za dan, posvečen dosežkom žensk, njihovi moči in enakopravnosti. Skozi stoletja so se ženske borile za svoje pravice v svetu, ki so mu vladali moški, ta borba pa se na mnogih področjih odvija še danes.

Vsakodnevno se tako ženske pogumno soočajo z izzivi in preprekami, ki stojijo na njihovi poti, poleg močnih besed in dejanj pa se zagotovo izražajo tudi s svojim stilom, načinom oblačenja, ličenja in izbiro obutve.

Vse ženske bi se zagotovo strinjale, da je vsak dan idealen za presenečenje, darilo ali romantično pozornost, ne glede na to ali je prażnik ali ne. Kljub temu je osmi marec dan, ko se lahko moški še prav posebej izkažete in svoji dami pričarate enkratne, romantične trenutke. V kolikor ne veste, na kakšen način praznovati dan žena s svojo izbranko, smo za vas pripravili nękaj atraktivnih predlogov.

SPREHOD V DVOJE

Vsak dan bi si morali vsaj za nękaj časa privoščiti oddih na svežem zraku, saj nas ta okrepi in napolni z energijo, zlahka tudi pozabimo na vse tegobe in se prepustimo trenutku. Prekrasni dnevi so nas pričakali na začetku marca in zunaj diši že po pomladi.

Povabite torej svojo damo na prijeten sprehod na svežem zraku po napornem delovniku in jo presenetite z novim parom športnih copat, s katerimi se bo počutila kot na oblačku. Športne copate dame že dolgo nosimo tudi izven športnih dvoran ter z njimi čudovito kombiniramo obleke in krila, zato bo to prava izbira za vajino športno obarvano popoldne.

Deichmann

Namig: če jo želite še dodatno razvajati, jo pričakajte s cvetlico v roki, v nahrbtnik ali torbo pa si pripravite sladki prigrizek za oba.  

ELEGANTNI VEČER DOMA

Nič hudega, če je zaradi razmer ne morete povabiti v priljubljeno restavracijo! Zakaj si ne bi pripravila elegantne okusne večerje kar doma? Svečana oblačila, romantični pridih v vašem ambientu in okusna hrana je popolna zmagovalna kombinacija.

Izkažite se v kuhinji in se še posebej potrudite za pripravo njene najljubše jedi in izbrane dišeče sladice. Steklenica dobrega vina seveda sodi zraven, svečke in morda malce zatemnjene luči bodo pa še dodatno poskrbele za pridih romantike.

Namig: presenetite jo z izbranimi visokimi petkami, ki se jim ne bo mogla upreti in jih bo lahko poljubno kombinirala s svečanimi oblačili, jeansom ali pomladno živahnimi stajlingi.

Deichmann

SKUPAJ V SHOPPING

Ženske se ne morejo upreti misli na shopping. Pa naj gre za oblačila, obutev, modne dodatke, nakit, … Tega nimamo v omarah nikoli preveč! Naj bo ta dan torej ona tista, ki bo izbirala destinacije in trgovine, moški pa naj v stilu pravega gentlemana pridrži torbico ali nakupovalne torbe, ko bo izbirala in si ogledovala različne modne kose.

Namig: Črni nizki škornji z vezalkami, ki so že leta med najljubšimi kosi žensk, so odlična izbira za še vedno malo bolj sveže pomladanske dni. Odlikuje jih praktičnost in udobnost ter se z lahkoto kombinirajo z vsemi vrstami oblačil.

Deichmann

Tudi Deichmann praznuje dan žena, in sicer vas razvajamo z 20% popustom na vse neznižane artikle ženske kolekcije. Akcija velja od 5. do vključno 8. marca 2021, popust se obračuna na blagajni. Več na www.deichmann.com.

Želimo vam srečen dan žena in se vidimo v Deichmannu!

Avtor
Piše

Eva Doljak

Style. Več novic

New Report

Close