Osvojite najbolj popularni beauty pripomoček na svetu!

28. oktober 2019

Osvojite najbolj popularni beauty pripomoček na svetu!

28. oktober 2019

Tako kot naše telo tudi naš obraz potrebuje posebno nego.Nega obraza je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo. Z nego in masažo upočasnimo staranje, koža pa postane mehka, sveža in sijoča.

FOREO iz Švedske, vodilna znamka za lepoto, je vnesla nove standarde za lepoto in zdravje s področja nege obraza. LUNA naprave so revolucionarne ščetke za čiščenje in masažo obraza, ki naredijo kožo bolj mehko, gladko in bolj napeto. Ko boste prvič preizkusili napravo, ne bo več poti nazaj!

LUNA naprave presegajo ročno čiščenje obraza in prav tako tudi čiščenje s standardnimi najlonskimi električnimi ščetkami za obraz. Luna naprave emitirajo T-Sonic™ pulzacije, ki odprejo pore, nežno in učinkovito odstranijo odmrle kožne celice, ostanke ličenja in odstranijo 99,5% umazanij in olj, ki lahko prispevajo k nastanku težav kože.

Prav tako se z Luna napravami izboljša absorpcija izdelkov za nego kože. Še več, ultra-higieničen silikon je nežen, hitro sušeč in neporozen, kar preprečuje kopičenje bakterij. Rezultat je čiščenje, ki je 35-krat bolj higienično kot čiščenje z najlonskimi ščetkami.

Poleg standardnega silikonskega čiščenja, imajo LUNA naprave tudi masažni učinek, ki zmanjša gube na čelu, fine linije okoli oči in ust, koža pa postane čvrsta in gladka. LUNA naprave so na voljo v številnih različnih modelih, s čistilnimi silikonskimi vlakni, prilagojenimi specifičnemu tipu kože. Rezultat? Popolnoma prilagojen tretma nege vaše kože.

Ker je sijoča in napeta koža temelj lepote, so LUNA naprave priljubljen pripomoček strokovnjakov v svetu kozmetike. Foreo je samo v zadnjih nekaj letih prejel preko 100 nagrad za inovativnost in design. Naprave Foreo se prodajajo v najprestižnejših trgovinah in salonih lepote v več kot 50 državah sveta. Od sedaj naprej pa so Foreo naprave na voljo tudi v Sloveniji.

Dodatne lastnosti Luna naprav za čiščenje in masažo obraza:

  • Sonična tehnologija: 8,000 visoko intenzivnih pulzov na minuto
  • 100% bolj sijoča koža, 98% bolj gladka koža, 90% bolj čvrsta in elastična koža.
  • Naravno lepa, svetla in mlajša koža v samo 2-minutah dnevno.
  • Odstrani mrtve kožne celice, zmanjšuje vidnost por, poveča absorbcijo izdellkov za nego kože.
  • Zaradi silikona odporna proti bakterijam.
  • Uporaba tanjših ali debelejših silikonskih vlaken za nežno ali intenzivnejše čiščenje, odvisno od potreb posameznika.
  • Vse naprave so izdelane iz medicinskega silikona, ki je neporozen in preprečuje nastanek in razvoj bakterij.
  • 100% vodoodporna za uporabo v kopeli ali pod prho.

Z uporabo Luna naprav se bo vaša koža že po nekaj dneh počutila odlično in z njo tudi vi, ko boste zažareli svojo lepoto.

Za vse bralke smo na našem Facebook profilu pripravili nagradno igro, v kateri lahko osvojite Foreo LUNA Play Plus sonično napravo za čiščenje obraza.

LUNA naprave so na voljo v Tuš drogerijah, specializiranih in spletnih trgovinah. Za več informacij kliknite na https://www.3pharm.si/ ali pokličite na: 01 6207595 oziroma pišite na: [email protected].

Foto. Foreo

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close