Pamela Anderson predstavila popoln hlačni kostim za pomlad

19. marec 2023

Pamela Anderson predstavila popoln hlačni kostim za pomlad

19. marec 2023
Foto: Profimedia

Legendarna igralka se je prelevila v manekenko in se po modni brvi sprehodila v družbi Naomi Campbell.

Modna znamka Boss je v Miamiju predstavila novo kolekcijo za pomlad/poletje 2023, katere glavna zvezda je bila Pamela Anderson, pridružila pa se ji je še supermanekenka Naomi Campbell.

Pamela, ki je odprla modno revijo, se je po brvi sprehodila v lanenem klasičnem hlačnem kostimu v bež barvi, pod katerim je nosila srajco v enakem odtenku. Celoten stil so dopolnjevali lakasti salonarji. Številne modne publikacije se že enoglasno strinjajo, da je to videz prihajajoče pomladi.

Foto: Profimedia

Legendarna igralka pa ni presenetila le z umirjeno opravo, ampak tudi mejkapom in pričesko. Platinaste lase je imela tokrat spete v razmršeno figo, ličila pa so bila subtilna, dopolnjena z bronastim sijajem in golo obarvanimi ustnicami.

Čeprav je pomlad navadno prinašalka barv tudi v modnem svetu, pa ne smemo pozabiti, da so klasične barve, vsestranski kosi in umirjeni toni vedno v modi, zato je Pamelin hlačni kostim komplet, ki ga preprosto moramo imeti v omari.

Foto: Profimedia

Pamela zadnje čase doživlja pravi modni preporod, saj izbira bolj elegantne oprave, v katerih pa vseeno vidno uživa. Nas je nazadnje navdušila na premieri svojega novega dokumentarnega filma Pamela, a Love Story, na kateri se je sprehodila v vroči rdeči obleki, s katero je spomnila na svojo najslavnejšo vlogo.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close