Pari odkrivajo najstrašnejše in najbolj neobičajne skrivnosti svojih partnerjev

27. maj 2021

Pari odkrivajo najstrašnejše in najbolj neobičajne skrivnosti svojih partnerjev

27. maj 2021

Ali vaš partner ve vse o vas? Ja? To je zelo lepo! Toda … ali je res? Dobro, male, bele laži, recimo tiste o tem, koliko so stali čevlji, so običajne in ne štejejo. Toda ob branju izpovedi ljudi se vam lahk zavrti v glavi – kaj vse skrivajo pred svojim partnerjem?

Seveda bi v idealnem razmerju vse svoje naintimnejše skrivnosti in občutke podelili s partnerjem. Toda kje najti idealno razmerje? Če smo popolnoma iskreni, ima večina parov določene skrivnosti drug pred drugim. Ne ve, da naša najboljša prijateljica ve vse podrobnosti o naši zvezi, da smo imeli divje obdobje …

Kljub temu je vse skupaj malenkost v primerjavi s skrivnostmi, ki jih delimo. Časopis New York Magazine in internetna platforma The Cut sta bralce vprašala o njihovih največjih skrivnostih, ki jih skrivajo pred partnerjem. Ljudje so delili naslednje skrivnosti:

  1. Motnje hranjenja

“Moj mož ne ve, da imam motnje hranjenja. Če je v službi ali če ga nekaj časa ni, potem jem, dokler me ne boli trebuh. Ve, da hodim na terapijo, toda ne ve, da zaradi motenj hranjenja.” (Carrie, 40, poročena osem let)

2. Strošek poroke

“Možu sem lagala o tem, koliko je stala najina poroka. Bila je blizu šestim številkam. Misli, da je bila pol cenejša.” (Panos, 39, v zakonu dve leti)

3. Ne poznam njegovega poklica

“Če sem iskrena, nimam pojma, s čim se moj mož ukvarja in kaj dela v življenju. Nekaj povezano z računalnikom.” (Nava, 38 let, poročena dve leti)

4. Skrivni testi za nosečnost

“Možu nisem povedala, koliko testov za nosečnost naredim vsak mesec. Dve leti že poskušava, da bi imela otroka in neprestano se testiram.” (Andrea, 33 let, poročena sedem let)

5. Menstruacija ne traja tako dolgo

“Pretvarjam se, da imam cel teden menstruacijo, tako se lahko malo dlje izogibam seksu.” (Alexa, 30 let, poročena dve leti)

Profimedia

6. Izgubljen poročni prstan

“Izgubila sem poročni prstan. Že en mesec ga ne najdem in ne vem, kje je.” (Beau, 30 let, poročena eno leto)

7. Zaljubljen v ljubico

“Moja žena ve, da sem imel afero. Toda niti sanja se ji ne, kako zelo sem ljubil ženo, s katero sem jo prevaral.” (Anton, 43, poročen pet let)

8. Denar dajem na stran …

“Možu kradem manjše vsote gotovine in jo skrivam. Enkrat sem nabrala 1300 dolarjev, s katerimi sem kupila kavč.” (Laurel, 65 let, poročena štirideset let)

9. Na skrivaj konzumiram gobice

“Zadnje leto skrivaj konzumiram gobice.” (Noah, 35, poročen osem let)

10. Podrobnosti o seksu v troje

“Svojemu možu ne želim povedati podrobnosti o svojem seksu v troje. Nočem mu povedati s kom in kdaj je bilo, ve samo to, da je bilo pred tem, ko se spoznala.” (Dana, 43, poročena šest let)

Profimedia

11. Vohunjenje

“Berem ji elektronsko pošto, sporočila in preverjam njen bančni račun. Včasih ji sledim na vsakem koraku.” (Vincent, 60, poročen osemnajst let)

12. Zgražanje

“Njegovi zobje mi grejo na bruhanje. Rumeni so in neravni.” (Jill, 39, poročena šest let)

13. Prodaja na eBayju

“Kupujem in prodajam stvari na eBayju ponoči, medtem ko on spi.” (Avi, 35, poročen šest let)

14. Razkritje zasebnih informacij

“Ko sva se spoznala, sem takoj rekla mami, sestri in vsem prijateljicam, da ima velik penis.” (Carolina, 55, poročena dvajset let)

15. Lepotna operacija

“Na začetku zveze sva z možem gledala stare fotografije in pripomnil je, da izgledam drugače. Vprašal me je, če sem si dala popravit nos. Takoj sem zanikala. Želela sem, da misli, da sem bila že od rojstva tako lepa.” (Erica, 41, poročena štiri leta)

16. Punca iz nočne more

“Sovražim svojo taščo.” (Jeff, 50, poročen dvanajst let)

Ste se kdaj vprašali, kdo bi bili raje? Oseba, ki ima skrivnost, ali tisti, ki se mu o skrivnosti niti ne sanja. Lahko predvidevamo, da ima dolgotrajno ohranjanje takšnih skrivnosti večje breme za zakonsko zvezo kot pa deljenje teh skrivnosti s partnerjem. Po drugi strani pa ima vsaka zveza svoja pravila in svoj način delovanja. Upamo, da skrivnosti ne bodo škodile njihovi zvezi!

Prispevek je bil prvotno objavljen na miss7.

Style. Več novic

New Report

Close