Paris Hilton prejela nagrado za modno podjetnico leta

11. april 2022

Paris Hilton prejela nagrado za modno podjetnico leta

11. april 2022
Foto: Profimedia

Slavna dedinja je bila nagrajena za svoje modne podvige. Njen zadnji je kolekcija prepoznavnih plišastih trenirk, ki so po njeni zaslugi postale modni hit.

V hotelu Beverly Wilshire v Beverly Hillsu je sinoči potekala že 6. podelitev nagrad Daily Front Row, ki so se je udeležile največje zvezdnice Hollywooda.

Med njimi je bila Megan Fox, ki je za slavnostno prireditev oblekla kratko obleko peščene barve in jo kombinirala s sandali z visoko peto in platformo.

Megan Fox (Foto: Profimedia)

Družbo ji je delal njen zaročenec Machine Gun Kelly, ki je znan po svojih odštekanih opravah. Tokrat je presenetil z rožnatimi lasmi, ki so se skladali z njegovo majico, na kateri so bile izvezene barvite rože.

Svojo opravo je dopolnil še z biserno verižico in temno zelenimi nohti. Čisto v njegovem slogu.

Machine Gun Kelly (Foto: Profimedia)

Christina Aguilera je zapeljavala v dolgem, temno zelenem plašču z globokim izezom, ki je deloval kot obleka. Pod njim je imela obute bleščeče mrežaste škornje in opravi dodala ozka očala v slogu Matrice, ki so to sezono med zvezdniki velik hit.

Christina Aguilera (Foto: Profimedia)

Tiffany Haddish je navdih za svojo opravo poiskala v diskoteki in bila v srebrni bleščeči obleki videti kot disko krogla.

Tiffany Haddish (Foto: Profimedia)

V snežno belino se je odela supermanekenka Alessandra Ambrosio. Oblečeno je imela lahko padajočo obleko, čez katero je poveznila bel suknjič in k opravi obula visoke črne škornje. Preveč vsakdanje in že izživeto.

Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia)

Televizijski osebnosti in sestri Sophia in Olivia Pierson sta bili usklajeni v svetlih kreacijah, ki so poudarjale njune obline. Morda naj naslednjič le malo manj časa prebijeta v solariju.

Olivia Pierson, Sophia Pierson (Foto: Profimedia)

Modna stilistka Elizabeth Stewart, ki skrbi za videz Julie Roberts, Sandre Bullock, Viole Davis in mnogih drugih, je bila ena redkih ženskih gostij, ki se je odločila za hlače. Kombinirala jih je z daljšim rožnatim suknjičem in belimi salonarji ter celotnemu videzu dodala piko na i s sijočim nasmehom. Trendovsko in udobno.

Elizabeth Stewart (Foto: Profimedia)

Sijala je tudi nosečka Shay Mitchell, ki je svoj nosečniški trebušček razkazovala v kratki, padajoči vijolični obleki, ki ji je dodala vpadljive sandale z visoko peto. Naravnost čudovito!

Shay Mitchell (Foto: Profimedia)

Zvezdnica serije Bling Empire Christine Chiu se je s svojo eksotično opravo poklonila ikoničnemu videzu Jennifer Lopez iz podelitve grammyjev leta 2000, a je pri tem izpadla zgolj kot njena slaba kopija.

Christine Chiu (Foto: Profimedia)

Zvezdniški parček Brie Larson in Elijah Allan-Blitz si je na rdeči preprogi izmenjaval zapeljive poglede in očaral z usklajeno podobo. Brie je oblekla dolgo lahkotno srebrno obleko, ki se je lepo skladala z njeno poltjo in lasmi, njen izbranec pa se je odločil za “francoski šik” in k temnim kavbojkam oblekel karirast suknjič ter obul rjave loaferje.

Brie Larson in Elijah Allan-Blitz (Foto: Profimedia)

Glavna zvezda večera, Paris Hilton, ki je prejela nagrado za modno podjetnico leta, je na prireditev pripeljala svojo mamo Kathy.

Dekleti sta se odeli v črno – Paris je nosila kratko oblekico z zanimivimi detajli na hrbtu, Kathy pa je črn kostim popestrila z izvezenimi rožami. Že res, da s črno ne moreš nikoli zgrešiti, a morda bi lahko bili tokrat s svojima modnima opravama bolj izvirni.

Paris in Kathy Hilton (Foto: Profimedia)

Poleg slavne dedinje so ta večer slavili še Brandon Maxwell, ki je postal oblikovalec leta, Elizabeth Stewart so razglasili za modno vizionarko, Barbie je postala modna vplivnica leta, fotograf Russell James pa je domov odnesel nagrado za življenjsko delo.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close