Paris Hilton žaluje: “Besede ne morejo izraziti bolečine, ki jo čutim”

24. maj 2023

Paris Hilton žaluje: “Besede ne morejo izraziti bolečine, ki jo čutim”

24. maj 2023
Foto: Instagram @parishilton

Pravi, da je bila njena čivava veliko več kot samo domači ljubljenček. 

Zvezdnica je v ponedeljek na Instagramu delila novico, da je njena 23-letna čivava z imenom Harajaku Bitch poginila. “Danes se mi lomi srce, ko se poslovim od svoje dragocene čivave,” se je začel napis pod fotografijami čivave v družbi drugih njenih psov. “Neverjetnih 23 let je moje življenje polnila s toliko ljubezni, zvestobe in nepozabnih trenutkov.”

Hilton je o čivavi zapisala, da je živela “dolgo, čudovito in ikonično življenje, obkrožena z ljubeznijo, vse do svojega zadnjega mirnega spanca. Besede ne morejo izraziti neizmerne bolečine, ki jo zdaj čutim.” 

Foto: Instagram @parishilton

Prav tako je zapisala, da je bila Harajaku Bitch veliko več kot samo domači ljubljenček.

“Bila je moja družina, zvesta prijateljica, ki mi je vedno stala ob strani v vseh preobratih, ki mi jih je prineslo življenje. Od blišča in glamurja do tihih trenutkov v zakulisju je bila vedno zraven, majhna kroglica ljubezni, ki je polepšala tudi najtemnejše dneve. Z njo smo si delili toliko spominov, smeha in solz.”

Paris Hilton

Hilton je objavo zaključila z zahvalo svojemu pokojnemu ljubljenčku, ki ga bo vedno pogrešala in vedno imela rada. 42-letnica ima sicer zelo rada živali, leta 2011 naj bi imela kar sedemnajst domačih ljubljenčkov, med drugim tudi malega pujska, ponija, mačke, pse in zajce. 

Leta 2009 pa je za People povedala tudi, da so njeni psi prave male ‘fashioniste’, ki obožujejo svojo luksuzno pasjo hišo. Hilton jim je namreč dala zgraditi mini pasji dvorec, ki vključuje spalnico, dnevno sobo, balkon, pa tudi ogromni prostor, namenjen njihovim outfitom.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close