Pekarna Ana se je vrnila “močnejša kot kdajkoli prej”

03. november 2022

Pekarna Ana se je vrnila “močnejša kot kdajkoli prej”

03. november 2022
Foto: Anže Petkovšek

Pekarna Ane Roš, ki se je 24. oktobra začasno zaprla, od 2. novembra ponovno obratuje.

Predzadnji vikend v oktobru je Ana Roš sporočila, da bo njena Pekarna Ana v središču Ljubljane od ponedeljka, 24. oktobra, do srede, 2. novembra, zaprta.

Razlog za to je bilo preveliko popraševanje, zaradi česar so morali pekarno vse od odprtja 7. oktobra zapirati že okrog 11. ure, čeprav je njen uradni delovni čas do 18. ure.

Zdaj pekarna spet obratuje, svetovno priznana chefinja pa je prek Instagrama sporočila, da se vračajo, “močnejši kot kdajkoli prej, z daljšim delovnim časom in povečano proizvodnjo”.

Objavo je pospremila s fotografijo, na kateri se bohoti obilo pekovskih izdelkov, zraven pa še pripisala: “Z ljubeznijo do vas”.

Stranke zapravijo tudi po 150 evrov

Chefinja nam je po velikem navalu zaupala, da česa takšnega res niso pričakovali: “Navdušena sem, presenečena, nikakor nisem pričakovala, da bo odziv tako velik,” ob tem pa dodala, da to kaže, da je bila pekarna takšnega kova v Ljubljani nujno potrebna.

Ljudje so do 11. ure razgrabili praktično vse: najprej laminacije – listnata testa, nato pa še ves kruh. Koliko v povprečju zapravi en kupec, ne ve, nam je pa zaupala, da so se že zgodili računi za 150 evrov.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close