Pet stvari, ki jih zagotovo niste vedeli o Kim Kardashian!

11. februar 2022

Pet stvari, ki jih zagotovo niste vedeli o Kim Kardashian!

11. februar 2022
Foto: Profimedia

Gotovo si mislite, da o njej že veste vse in vas nič ne more več presenetiti. Toda ali veste, kaj Kim naredi preden si nadene nakit?

Ena najuspešnejših sester iz klana Kardashion je svetu razkrila že marsikaj. Po nesrečnem posnetku z nekdanjim fantom iz leta 2007 je sledilo še dvajset sezon resničnostnega šova Keeping up with the Kardashians, v katerem so gledalci zvezdnico lahko budno spremljali. Je sploh še kaj, kar bi lahko razkrila in da tega še ne vemo?

1. O. J. Simpson je njen boter in Kim ne razmišlja o tem, ali je kriv ali ne

Znano je, da so si bili Kardashianovi zelo blizu z nekdanjim nogometašom O. J. Simpsonom in njegovo pokojno nekdanjo ženo Nicole Brown. Simpson naj bi bil celo v porodni sobi, ko se je rodila Kim, drugo ime njene mlajše polsestre Kendall pa je Nicole.

Da si je družina blizu, je bilo prav tako zelo jasno, ko je Robert Kardashian prijatelja zastopal na sodišču. Simpson je bil namreč obtožen umora svoje nekdanje žene in njenega prijatelja.

Kim je nedavno povedala, da je bilo neverjetno imeti očeta in njegova slavna odvetniška kolega Johnnija Cochrana in Roberta Shapira v domači hiši. “Definitivno sem bila na očetovi strani. Vedno smo mislili, da je bil oče najpametnejša oseba na svetu in on je res verjel v svojega prijatelja,” je povedala Kim. Na vprašanje o tem, kaj si o krivdi Simpsona misli danes, pa je povedala: “Čudno je. Samo poskušam ne razmišljati o tem.”

OJ Simpson. Foto: Profimedia

2. Kot najstnica je hodila z nečakom Michaela Jacksona

Kim se je kot najstnica nekaj let videvala z nečakom slavnega pevca. Kim in TJ Jackson sta njen štirinajsti rojstni dan praznovala v pevčevem več kot tisoč hektarjev velikem tematskem parku Neverland, ki je bil namenjen otrokom. Kim je povedala, da je bil park eden najbolj magičnih krajev na svetu in da spominov, ki jih ima na tisti dan, ne bo nikoli pozabila. 

3. Spije le pet kozarčkov vodke – na vsake tri leta

Kim ne pije alkohola in ne uživa drog, pravi. Edina izjema so shoti vodke, toda na točno določenem kraju in času, in sicer enkrat na tri leta v Vegasu. 

Njena šibka točka pa so ledeni čaji in umetna sladila. Pravi, da je med svojo največjo obsesijo s čaji in sladili v svoj čaj stresla kar deset zavojčkov sladila, ki ne vsebuje kalorij. Danes pravi, da se je natrenirala, da spije le en ledeni čaj na teden, vanj pa strese le tri vrečke sladila. 

4. Kim je največja oboževalka Elizabeth Taylor

Druga najstarejša sestra iz družine Kardashian pravi, da točno ve, koliko karatov imajo trije najbolj znani diamantni prstani pokojne britansko-ameriške igralke. Kim je bila celo zadnja oseba, s katero je Taylor imela intervju, pred svojo smrtjo leta 2011.

Istega leta je Kim na dražbi za 64.900 dolarjev kupila tri igralkine žadaste zapestnice. Za Forbes je istega leta povedala, da se energija kopiči v žadu in tako absorbiraš energijo. “Tako lahko v tem kosu čutim Elizabeth,” je dodala. 

Elizabeth Taylor. Foto: Profimedia

5. Tudi vi s fenom ogrejete nakit?

Kardashian je pred leti razkrila še eno zanimivo o dejstvo o sebi. Na Twitterju je zapisala, da vedno s fenom ogreje svoj nakit, preden si ga nadene. Pravi, da preprosto ne more nadeti hladnega nakita, saj jo ob tem kar zmrazi. 

Style. Več novic

New Report

Close