Pete Davidson mora zaradi Kanyeja hoditi na psihoterapijo

09. avgust 2022

Pete Davidson mora zaradi Kanyeja hoditi na psihoterapijo

09. avgust 2022
Foto: Profimedia

Komik, ki je po Kanyeju Westu hodil s Kim Kardashian, mora zaradi slavnega raperja in njegovega spletnega nadlegovanja obiskovati psihoterapevta.

“Vsa pozornost in negativnost s strani Kanyeja Westa sta Peta privedla do tega, da si je poiskal strokovno pomoč,” je za revijo People povedal zanesljivi vir.

Razlog za raperjevo spletno nasilje in obrekovanje je bil ta, da je Pete devet mesecev hodil s Kanyejevo nekdanjo ženo Kim Kardashian. Par se je sicer razšel pred kratkim, po navedbah tujih virov zaradi neskladnosti njunih delovnih obveznosti.

A kljub vsemu Pete nima obžalovanj zaradi zveze s Kim, viri pa pravijo, da mu je bila resničnostna zvezdnica v veliko oporo zaradi Kanyejevega obnašanja in dodajajo, da to ni bil vzrok za njun razhod. “Zdaj se hoče osredotočiti na prihodnost in svojo kariero,” je vir še povedal za People.

Foto: Profimedia

Raper je pravi spletni nasilnež

West se je ves čas njune zveze spravljal na par, tako na družbenih omrežjih kot v medijih, pa tudi v svojem videospotu Eazy. V njem Kanye med drugim ugrabi, zveže in zakoplje glinirano verzijo Davidsona.

Po novici, da se je razšel s Kim, pa je v – zdaj že izbrisani – Instagram objavi delil fotografijo lažnega časopisnega članka, na katerem je pisalo “Skete Davidson mrtev pri 28 letih.”

Kanyejeva ekipa se na to, da mora Pete zaradi njega obiskovati terapijo, še ni odzvala.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close