Pivo&burger fest – jesenski kulinarični rock’n’roll

Pogačarjev trg v Ljubljani bosta ponovno zavzela najbolj slastna kulinarična kompanjona, pivo in burger.

Tik pred zaključkom sezone kulinaričnega uživanja in druženja na prostem bosta Pogačarjev trg v Ljubljani ponovno zavzela najbolj slastna kulinarična kompanjona, pivo in burger. Vsi oboževalci sočnega para, ki se je v zadnjih letih na naših tleh vzpel do neslutene slave, bodo v predstavah najboljših slovenskih ponudnikov lahko uživali na Pivo&burger festu v soboto in nedeljo, 22. in 23. oktobra, in sicer od 11. do 23. ure.

pbf-pogacarjev-trg

Kot poudarja Alma M. Kochavy, vodja projekta, se izjemna kreativnost ponudnikov na Pivo&burger festu ne odraža le pri sestavinah, temveč v vseh vidikih ponudbe:

»Tudi vizualno je ponudba zelo pestra, od grafičnega oblikovanja etiket in zamaškov na steklenicah piva, napisov na tablah s ponudbo in celostnih podob ponudnikov, pa vse do imen, ob katerih se še največjim junakom pocedijo sline. Med pivi tako najdemo Smash Mandarino, Tropical Wheat, Horny in Cocky, Yess Boss, Quantum in Freezbee, med burgerji pa nas vabijo Novozelandec, Big Boy, LeBrie, Dirty Sanchez, Red Burger in mnogi drugi. Čisti rock’n’roll!«

Boštjan Napotnik, kuhar, jedec, kreativec in kulinarični pisec, izpostavlja tudi družabno-kulinarični element dogodka.

»Pivo & burger fest je zagotovo najboljša točka, na kateri lahko dobite pregled in vpogled v trenutno stanje stvari obeh silno popularnih gastronomskih žanrov. A obiska dogodka nikakor ne gre načrtovati kot hiter postanek: zavoljo sproščene atomosfere, velike izbire in možnosti klepeta, mogoče celo poglobljene debate, s kuharji in varilci raje računajte, da boste tu preživet čas merili v urah, ne v minutah. Kar je seveda fino in prav.«

burger-gre-skozi-zelodec

Da s Pogačarjevega trga niti slučajno ne bo nihče tudi odšel lačen, bodo tokrat skrbeli ponudniki 7 Burger, Argentino Steakhouse, Cube Burger, Dežela okusov, FNX Caffe & Bistro, Gostilna in pivnica Stari pisker, Gourmet Thomas, Hood Burger, Hot’Horse, Izložba, Jack & Joe Steak and Burger Club, Katrca – hrana pivo sreča, Kavarna Tiskarna in Kralj žara. Žejo pa bodo gasili Brew Revolt, Craft pivo, Domača pivovarna San Nicolo’, Green Gold Brewing, Human Fish Brewery, Kabinet Brewery, Loo-blah-nah, Maister Brewery, Patrick’s Irish Pub, Perfect Beer, Pivarna, Pivotoč, Pivovarna Hopsbrew, Pivovarna in pivnica Adam Ravbar, Pivovarna Laško, Pivovarna Mali Grad, Pivovarna Pelicon, Tektonik kraft pivovarna, Bevog Brewery in Že v redu, Primož.

Foto: PR

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close