Pletena torba, ki je dopolnila modne kombinacije znanih trendseterk!

22. april 2019

Pletena torba, ki je dopolnila modne kombinacije znanih trendseterk!

22. april 2019

Odkar so se cekarji vrnili v modo, so tako rekoč vse dizajnerske ter ‘high street ‘znamke vključile v svoje kolekcije vsaj en model take torbe, ki se poda k brezskrbnim poletnim dnem

Orles je avstralska znamka, ki izdeluje nadvse šik torbe. Njihova dva nova modela za to pomlad, ki se ju da naročiti tudi v spletni trgovini, se imenujeta The Poppy Basket Bag in The Lilah Basket Bag, razlika v njuni ceni je malenkostna, a vsekakor nobena ni med najcenejšimi.

Ti pleteni torbi pa te dni že dopolnjujeta stilske kombinacije mnogih ‘it’ deklet. Odkar so se cekarji vrnili v modo, so tako rekoč vse dizajnerske ter high street znamke vključile v svoje kolekcije vsaj en model cekarja, torbe, ki je pletena iz slame ali drugega trdnejšega pletiva in se simbolično čudovito poda k poletnim dnem.

S svojim naravnim materialom in barvo se cekarji ter pletene torbe nadvse dobro prilegajo k ležernim in brezskrbnim modnim kombinacijam v toplih dneh. Na modno osveščenih dekletih si jih najlažje predstavljamo na frfotave poletne obleke iz tankih in prozornih tkanin, denimo lanenih v bež barvi.

Orles je ena od teh znamk, ki je osvojila srca modnih dam prav s pletenim cekarčkom, model Lilah pa je med njimi zanetil očitno največ navdušenja, še celo več, kot Poppy. Pleten cekarček Lilah se zapira z usnjeno zaponko in pozlačeno črko O. Ker ga dopolnjuje verižica v barvi zlata, lahko nosite to torbo v roki ali na ramo.

Na sosednjem Hrvaškem je trendi Orlesova torba že osvojila kup znanih instagramerk ter ‘it’ deklet. Bi ga imele tudi ve? Cena te torbe je okoli 250 evrov.

D. S.

Foto: Instagram, Orles

Style. Več novic

New Report

Close